Catalunya goleja Melilla i es classifica per a les semifinals del Campionat d’Espanya
FS Notícies | 26/04/2018
La Selecció Catalana Aleví de futbol sala supera amb comoditat el conjunt de Melilla per 0 a 10 i es jugarà aquesta tarda el passi a la final.

MELILLA
0 - 10
MELILLA
Khaled Boayar, Amin Musa, Mohamed Mesaud, Aimen El Hamdaoui, Juan José Soler, Adrián López, Carlos Javier Cuevas, Wasim Mohamed, Adam Zeroual, Lázaro Miralles, Daniel Benavente i Raúl Martín.
Gerard Álvarez, Max Serraviñals, Alage Sanha, Naïm Ràfols, Pol Barranquero, Roc Molins, José Martínez, Raúl Rosco, Jordi Sánchez, Izan Vargas, Miquel González i Pol Cuní.

Izan Vargas (0-1, 2’); Jordi Sánchez (0-2, 5’); Alage Sanha (0-3, 10’; 0-4, 11’; 0-5, 13’); Max Serraviñals (0-6, 20’); Raúl Rosco (0-7, 22’); Miquel González (0-8, 25’; 0-9, 27’); Max Serraviñals (0-10, 27’).

Espectadors: 100 persones, aproximadament.

La Selecció Catalana Aleví de futbol sala ha doblegat amb contundència Melilla per 0 a 10 i obté el bitllet per disputar les semifinals del Campionat d’Espanya aquesta tarda a les 19.00 hores contra un rival encara per determinar: Madrid, Ceuta o Castella La Manxa. Quan només s’havien jugat dos minuts, Izan Vargas ha marcat el primer gol amb un xut llunyà que el porter local no ha pogut blocar. Tres minuts després, Jordi Sánchez ha ampliat diferències al culminar al primer toc una gran assistència de Pol Barranquero.

Els de Gerard Pusó no han aixecat el peu de l’accelerador i han seguit tancant al seu propi camp a un adversari amb dificultats per generar ocasions de perill. La tercera diana catalana ha arribat en una acció d’estratègia. Jordi Sánchez ha executat una falta que Alage Sanha, amb un subtil toc de pilota, ha enviat al fons de la xarxa. Un minut més tard, el mateix Sanha ha marcat el segon gol del seu compte particular amb una encertada rematada de cap després d’una genial passada de Raúl Rosco i, a dos minuts del descans, ha anotat un hat trick en materialitzar una bona assistència de Max Serraviñals.

Juan Manuel Serrano

La Selecció ha continuat dominant a plaer el segon temps amb una pressió intensa i efectiva contra una defensiva Melilla. Al minut 20, Max Serraviñals, lliure de marca a l’interior de l’àrea, s’ha sumat a la golejada gràcies a la passada de la mort de José Martínez. El setè gol català ha estat obra de Raúl Rosco, que s’ha beneficiat d’una jugada embolicada per batre el porter de Melilla. Malgrat el notori avantatge en el marcador, Catalunya no ha afluixat el ritme i ha seguit buscant amb insistència la porteria rival.

D’aquesta manera ha estat com Miquel González ha marcat la vuitena diana catalana després de recuperar ell mateix la pilota a l’interior de l’àrea de Melilla. Només un minut després, González ha ampliat diferències amb un tir ajustat al pal. Quan faltaven tres minuts per al final, Max Serraviñals, amb un poderós tir, ha marcat el definitiu 0 a 10. Així doncs, Catalunya jugarà aquesta tarda les semifinals del Campionat d’Espanya a les 19.00 hores en un partit que es pot seguir per streaming a fcf.

Al partit ha estat present el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, José Miguel Calle.