Catalunya goleja pensant en la classificació
Notícies Generals | 28/02/2014
La Selecció Catalana sub 18 masculina ha guanyat a Castella la Manxa per 8 a 0 en el primer partit de la 2a fase del Campionat d'Espanya.

Alineacions:

Catalunya: Jesús Ruiz, Sergi Palencia, Xavier Quintilla (Maximiliano Rosales, 63'), Lluís López, Emilio Lucas, Marc Roca, David Bartomeus (Alberto Gámez, 76'), Marc Gual, Aitor Cantalapiedra (Marc Blasi, 56'), Ferran Sarsanedas (Patrick Chico, 84')i Isaac Padilla.

Castella la Manxa: Jesús Monreal, Guillermo Andrés (Víctor Silva, 46'), Gonzalo Guijarro, Andrés López, Víctor Rivas, Carlos Del Salto, Mario Rodríguez (Ramón Encinas, 62'), Miguel Fuentes, Iván Cifuentes (Daniel Ludeña, 62'), Guillermo Moreno i Manuel Maldonado (Enrique Córdoba, 52').

Gols: 1 – 0 Bartomeus (12'), 2 – 0 Marc Gual (23'), 3 – 0 Isaac Padilla (26'), 4 – 0 Isaac Padilla (50'), 5 – 0 Bartomeus (59'), 6 – 0 Marc Blasi (70'), 7 – 0 Marc Blasi (79'), 8 – 0 Isaac Padilla (85').

Conjunt arbitral:

Àrbitre: Israel Gómez Hernández

Assistents: Miguel Emeterio Martínez Baena i Ignasi Amor Berge

4t àrbitre: Àlex Vidal Canal

Crònica:

La Selecció Catalana sub 18, dirigida per Nacho Segura, ha guanyat a Castella la Manxa i ha sumat 3 punts a la classificació del Campionat d'Espanya. De moment té 7 punts a la classificació, els tres d'avui i els que havia obtingut a la primera fase (una victòria i un empat).

La intensitat ha marcat el ritme dels primers minuts del partit, on ambdós equips han buscat la possessió i l'arribada a l'àrea contrària. Catalunya, però, s'ha mostrat superior des del primer moment, avançant-se al marcador al minut 12, amb un gol de Bartomeus des de la frontal de l'àrea.

Al minut 23, Marc Gual ha marcat el segon gol de Catalunya després d'una gran jugada individual, esquivant la defensa manxega. Tres minuts després, Isaac Padilla ha ampliat les distàncies al marcador marcant amb un xut creuat.

A la represa, amb el 3 a 0 al marcador, el partit ha seguit amb el domini català, sense deixar que Castella la Manxa creés perill a l'àrea de Catalunya. Els jugadors de Nacho Segura que, a més de guanyar els dos partits de la 2a fase, necessiten marcar el màxim número de gols per classificar-se per a  la fase final, han insistit per dilatar el marcador.

A cinc minuts del inici de la represa, Isaac Padilla ha marcat el seu segon gol, i el quart de l'equip, amb un potent xut des de la frontal de l'àrea. El 5 a 0 ha arribat 9 minuts més tard, de la mà de Bartomeus, qui ha rematat a la sortida d'un córner.

Tot i la contundència del resultat, Catalunya encara ha lluitat per sumar més gols. Marc Blasi ha marcat el sisè, demostrant la superioritat absoluta de la Selecció Catalana. Al minut 75, l'àrbitre ha xiulat un penal sobre Bartomeus que Padilla ha xutat fora, mantenint el 6 a 0 al marcador.  Tot i així, la necessitat d'aconseguir els màxims gols possibles ha provocat la insistència catalana envers la porteria contrària. Marc Blasi ha marcat el setè després d'una bona jugada de Marc Gual i Isaac Padilla ha completat un gran partit, aconseguint el seu hat trick i el vuitè de Catalunya.

El president de la FCF, Andreu Subies, ha presenciat el partit acompanyat pel vicepresident Josep Llaó; els directius Jaume Plaza, Jordi Bonet i Jordi Terés; el president del Comitè Tècnic d'Entrenadors, Fèlix Gimeno; i per la delegada de la FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares.

Catalunya sub 18 jugarà diumenge contra Astúries, en el darrer partit de la 2a fase del Campionat d'Espanya.