Catalunya guanya el primer partit del Campionat
Notícies Generals | 21/12/2012
La Selecció Catalana sub 16 femenina s'ha imposat per 4 gols a 0 davant la Selecció d'Astúries en el primer partit de la primera fase del Campionat d'Espanya femení.
Catalunya guanya el primer partit del Campionat Les noies de Lluís Cortés aconsegueixen els 3 primers punts de la competició al guanyar 0-4 a la Selecció d'Astúries. A continuació la crònica del partit:

Alineacions:

Astúries:Cristina Rodríguez, Lydia Vela, Celia Fernández, Paula Alonso, Alícia Menéndez, Irene Santos, Henar Muiña (Paula Fernández, 47’), Laura Gutiérrez (Sara Calvente, 47’), Lucía García, Paula Jimena(Alícia Rubio, 55’), María Yenes (Vera Bernardo, 61’).

Catalunya: Alba Sánchez, Núria Garrote, Queralt Gómez, Vesela Ivanova (Carla Rivera, 60’), Mª Pilar Garrote, Andrea Gómez (Naomi García, 41’), María González (Ariadna Franch, 58’), Sandra Hernández, Andrea Sánchez, Andrea Roldán (Irina Uribe, 41’), Aitana Bonmatí.

Gols: 0-1 Mª Pilar Garrote (11'), 0-2 Sandra Hernández (23'), 0-3 María González (33'), 0-4 Sandra Hernández (66').

Targetes:

Grogues: 10'-Cristina Rodríguez, 74'- Núria Garrote

Crònica:

Catalunya ha vençut per 4 gols a 0 a la selecció asturiana en el primer partit del Campionat d'Espanya sub 16 femení que s'ha disputat avui al Municipal Les Planes de Sant Joan Despí.

Catalunya ha dominat en tot moment el partit. Sense deixar jugar gairebé a l'adversari, les noies de Lluís Cortés han creat moltes ocasions de perill i gairebé sempre han estat jugant al camp contrari. El primer gol ha arribat al minut 11 després d'un penal que la portera asturiana ha fet sobre María Gonzalez. L'encarregada de xutar el penal ha estat Mª Pilar Garrote que ha marcat el primer gol de Catalunya.

Catalunya ha continuat el seu joc i el segon gol ha arribat aviat, al minut 23 Sandra Hernández ha marcat un gol de volea gràcies a l'assistència d'Andrea Sánchez. Les ocasions de gol per part de les catalanes no han cessat en el transcurs de la primera part, mentre que les asturianes només han creat dues ocasions de perill. Les catalanes han marcat el tercer mitjançant un xut des de dins de l'àrea de Maria González.

La segona part ha transcorregut de la mateixa manera que la primera fins que al minut 66, Sandra Hernández, una altra vegada, aquest cop des de fora de l'àrea, ha marcat el 0-4 que sentenciava definitivament el partit.

Així doncs, les catalanes sumen els tres primers punts de la competició.