Catalunya guanya en els darrers minuts del partit
Notícies Generals | 27/12/2013
La Selecció Catalana sub 16 masculina ha guanyat a Navarra per 1 a 0 gràcies a un gol d'Olmo en el minut 79 del partit.

Alineacions:

Catalunya:  Ignacio  Peña, Jordi González, Èrik Sarmiento, Carles Torrents (Oriol Busquets, 72'), Ignasi  Navarro (Javier Puado, 41') , Carles  Aleña, Carles Pérez (Daniel Olmo, 54'), Àlex Soler, Carlos Gilbert (Joan Gibert, 74'), Pablo Ávila i Joel Sierra.

Navarra: Álvaro González, Karlos Mahugo, Andrés Vega, Éric Araque, Gorka Vaquero, Ander Huarte,  Mikel Ciriza (Javier Morcillo, 66'),  Brayan Arévalo (Ivan Martínez de Lizarrondo, 57'), Jon Otermin, Unai Modrego i Sergio García (Julen Barrera, 52').

Gols: 1 – 0 Daniel Olmo (79')

Targetes  Grogues:  Javier Morcillo (68')

Conjunt arbitral:

Àrbitre: Carlos Domingo Pradales

Assistents:  Unai Cornago Díaz i Alberto Sada Gil

4t àrbitre:  Mario Jiménez Pinilla

Crònica:

La Selecció Catana sub 16 masculina ha guanyat in  extremis el primer partit del Campionat d'Espanya, que s'està disputant aquest cap de setmana a Murchante (Navarra).

La Selecció dirigida per Dani Fernández, que avui debutava al capdavant de la Catalana, ha patit durant la primera part de l'enfrontament. El fort vent ha estat un gran condicionant que ha impedit poder controlar bé la pilota.

Malgrat el vent, ambdós equips han lluitat per aconseguir el domini de la pilota però cap des dos ha pogut generar aproximacions a l'àrea rival perilloses.

A la represa, els catalans han pogut dominar la pilota i mantenir la possessió, obligant a l'equip navarrès a retrocedir per defensar la seva porteria. En el minut 50 de partit, els catalans han originat dues grans ocasions de gol, la primera de la mà de Pablo Ávila i, en el refús, de Carles Aleña.

Malgrat el domini català, els navarresos han tingut una oportunitat després d'una errada defensiva catalana, però Peña no ha perdonat i ha efectuat una gran aturada.  Amb aquestes ocasions de gol, els catalans  no han parat de córrer i de crear perill i han aconseguit fer entrar la pilota a la porteria després d'una centrada de córner però l'àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc.

Amb la insistència, a un minut perquè acabés el temps reglamentari, ha arribat l'únic i el definitiu gol del partit: Daniel Olmo ha marcat un gran gol amb un xut potent des de l'àrea que ha estat imparable.

Amb aquesta victòria, la Selecció Catalana sub 16 ha sumat els 3 primers punts de la classificació de la 1a fase del Campionat d'Espanya masculí.

El vicepresident de la FCF, Josep Llaó, i el president del Comitè Tècnic d'Entrenadors, Fèlix Gimeno, s'han desplaçat a Murchante per acompanyar les Seleccions Catalanes. Durant el partit d'avui, Llaó ha pogut conversar amb el president de la Federació de Navarra de Futbol, José Luís Díez.