Catalunya guanya i convenç en el darrer partit amistós
Futbol Femení | 12/12/2019
La Selecció Catalana sub 17 femenina guanya el CF Igualada en l’últim partit de preparació abans d’afrontar la primera fase del Campionat d’Espanya (0-1).
IGUALADA, C.F.
0 - 1
Queralt Iglesias, Júlia Tomàs, Aina Vall, Esther Soler, Elena Alert, Anna Sánchez, Jana Marimon, Núria Miquel, Ari Ramos, Mar Serracanta, Sònia Perlaza. També han jugat: Aina Pérez, Marta Bosc, Anna Bernadí, Marina Salanova, Laia Garcia, Mariona Garcia, Laura Ribas, Laura Blanco, Marta Ortiz.
Laura Coronado, Esther Laborde, Ariadna Márquez, Alba Ramos, Clara Rodríguez, Ariadna Mingueza, Mar Dueso, Júlia Bartel, Clàudia Riumalló, Natàlia Muñoz, Ona Baradad. També han jugat: Paula Mengual, Martina Fernández, Núria Pon, Lídia Rabassa, Nerea Romero, Laura Rodríguez, Josepha Vercammen, Queralt Ping Estrada.

Mar Dueso (0-1, 22’).
Ylenia Sánchez Miguel (àrbitra principal); Amaya Lacruz Verde i Zoe Serena Llorens (àrbitres assistents).

L’Estadi CEM Les Comes ha acollit el tercer i últim partit amistós de la Selecció sub 17 femenina davant el CF Igualada, de la Primera Divisió Nacional Femenina. Amb una victòria per la mínima, Catalunya ha tancat la preparació per encarar, invicta, la primera fase del Campionat d’Espanya que es jugarà la propera setmana a Bilbao. Les jugadores dirigides per Natàlia Arroyo han demostrat la gran qualitat individual que tenen i, juntament amb la lluita i l’entrega mostrades sobre la gespa han donat com a resultat aquesta victòria, la tercera de la temporada.

Clàudia Riumalló ha disposat de la primera ocasió amb un suau cop de cap, mentre que Ariadna Márquez ha enviat per sobre el travesser una rematada a boca de canó a la sortida d’un córner. Al minut 22, Mar Dueso ha tret profit d’una passada llarga d’Alba Ramos, creuant el xut per marcar l’únic gol de l’amistós. L’Igualada no s’ha recuperat del cop fins a la segona part. Catalunya ha tancat el rival al seu camp i Riumalló ha tingut més oportunitats per marcar, però els seus xuts han sortit massa creuats.

Marina Salanova ha tingut l’ocasió perfecte en iniciar-se el segon temps, en un u contra u amb Paula Mengual. La portera de la sub 17 ha aguantat bé la posició i ha refusat el perill. Les igualadines han intentat fer mal a la contra, però la ràpida circulació de pilota de Catalunya i l’alta pressió han resultat efectives per tenir el domini del partit. Només Anna Bernadí hauria pogut culminar una acció d’atac, però el xut li ha sortit creuat. En els darrers minuts de l’enfrontament la tònica ha estat la mateixa que a la primera part, Catalunya jugant i combinant en camp contrari i generant múltiples ocasions clares de gol.

La Selecció Catalana sub 17 femenina es concentrarà el proper dimecres per realitzar diferents sessions d’entrenament, i dijous posarà rumb a terres basques per jugar la primera fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Femenines.

Al partit han assistit el directiu i delegat de l'FCF a l'Anoia, Francesc Borrega; el director de l'Àrea Esportiva, Emili Gil; i el directiu Jaume Plaza.