Catalunya Infantil encaixa una derrota constructiva a Cervelló
FS Notícies | 17/03/2019
Els jugadors de Gerard Pusó han caigut davant del Cadet de l'Industrias Santa Coloma per 5 gols a 7 en l'últim partit de preparació dels catalans abans de debutar el pròxim 28 d'abril al Campionat d'Espanya a Almeria.
Catalunya
5 - 7
Industrias Santa Coloma
Catalunya
Quim Moya, Luis Miguel Medina, Rubén Rodó, Joan Cañizares, Eduald Ripollès, Bernat Pastor, Jorge Andrés, Pau Codony, Pol Salas, Aleix Garcia, Marc Barriga i Rubén Castelblanque.
Abraham Pérez, Pol Cano, Juan Casas, Iker Serrano, Sergi Feijoo, Jorge Pérez, Iván Redondo, Nil Molist, Oriol Gómez, Alex Righetti, Martí Antolín i Akim Ràfols.
1-0 Aleix Garcia (2'); 2-1 Aleix Garcia (12'); 3-1 Jorge Andrés (12'); 4-2 Luis Miguel Medina (13') i 5-4 Aleix Garcia (31').

1-1 Oriol Gómez (5'); 3-2 Akim Ràfols (13); 4-3 Jorge Pérez (19'); 4-4 Iván Redondo (31'), 5-5 Juan Casas (33'), 5-6 Jorge Pérez (37') i 5-7 Jorge Pérez (39').
TARGETES GROGUES
Rubén Rodó (37') i Pol Salas (38')

Víctor Suárez (àrbitre principal) i Christian Moles (àrbitre assistent).

Derrota amb bon regust de boca. La Selecció Catalana Infantil de futbol sala ha protagonitzat aquesta tarda l'últim test de preparació abans d'estrenar-se el proper 28 d'abril al Campionat d'Espanya d'Almeria. Els catalans han sortit amb un punt més d'espurna que els colomencs en uns primers compassos de partit en què els de Gerard Pusó han signat una posada en escena atrevida i elèctrica i en què, els quadribarrats, avui amb samarreta de color groc, han fet trontollar el guió de partit de l'Industrias. En una de les primeres aproximacions de Catalunya, Aleix Garcia, al minut 2, ha inaugurat l'electrònic després d'aprofitar, amb una rematada excel·lent des de la banda esquerra, un contraatac orquestrat de forma magistral per Rubén Rodó (1-0).

Tot i començar rebent una plantofada en forma de gol, els jugadors de Jordi Cobo no s'han empetitit i han tret a relluir el seu caràcter i la seva qualitat per empatar el matx al minut 5 de partit. Ho han fet amb una diana d'Oriol Gómez a la sortida d'un córner, servit per Nil Molist, que ha servit als colomencs per recuperar constants vitals (1-1).

Quan semblava que el primer assalt havia entrat en una fase d'igualtat i d'intercanvi de cops, dues arribades de Catalunya han canviat de dalt a baix el signe de l'enfrontament. Un xut aparentment tímid d'Aleix Garcia al minut 12 (2-1) i un contraatac executat a la perfecció per Jorge Andrés, pocs segons després (3-1), han sacsejat el duel i han fet pujar el 3 a 1 a l'electrònic del Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló. Tal com ja havia succeït amb l'1 a 0, l'Industrias Santa Coloma no ha trigat massa a recuperar-se del gerro d'aigua freda de les dues dianes encaixades. Akim Ràfols, al minut 13, ha aprofitat una centrada des de la banda dreta per reduir distàncies amb el 3 a 2 i donar esperances als seus, però la Selecció, amb una ambició impressionant, ha tornat a castigar els de Jordi Cobo amb un gol de Luis Miguel Medina, en la jugada posterior, que ha donat oxigen als catalans amb el 4 a 2.

A l'excel·lent primera meitat entre els dos equips encara li ha sobrat temps per oferir als espectadors del Xavier Ballber un altre gol, el de Jorge Pérez, que ha anotat el 4 a 3 per l'Industrias abans que el cronòmetre arribés a zero i que ha tancat de forma espectacular uns vint primers minuts de manual.

Si l'inici de la primera part ha estat marcat per un ritme golejador vibrant, que s'ha mantingut durant el transcurs de tot el primer acte, el començament de la segona ha tingut com a denominador comú el poc encert de cara a porteria. Eudald Ripollès i Joan Cañizares han posat el perill sobre la porteria de Martí Antolín amb dos xuts que a punt han estat de convertir-se en or, però ha estat l'Industries qui, amb una diana obra d'Iván Redondo al minut 31, ha aconseguit marcar i empatar el partit amb el 4 a 4.

Tot i l'embrenzida dels de Cobo, Catalunya no s'ha arronsat i ha estat capaç de tornar-se a avançar en el marcador amb un gol d'Aleix Garcia (5-4) que ha arribat pràcticament a continuació del 4 a 4, una diana que, tot i la seva importància, ha tingut una resposta fulminant per part dels colomencs. L'Industrias, mitjançant una jugada de córner, ha marcat el 5 a 5 gràcies a una rematada sensacional de Juan Casas que ha acabat entrant al fons de la porteria de Rubén Castelblanque al minut 33. En aquest escenari d'igualtat màxima, el seleccionador català, Gerard Pusó, ha apostat per sortir de cinc amb l'objectiu de crear superioritats i de lluitar per la victòria final, però la moneda li ha sortit creu al de Callús i l'Industrias ha segellat el triomf amb dos gols de Jorge Pérez als minuts 37 i 39 (5-6 i 5-7).

La Selecció Catalana Infantil no ha sigut l´única que ha continuat treballant avui sobre el parquet del Xavier Ballber de Cervelló. Els combinats Benjamí, Aleví i Infantil femení han estat fidels als seus entrenaments del diumenge i han completat les seves novenes i desenes convocatòries de la temporada 2018-2019 amb l'objectiu de seguir agafant rodatge de cara a la disputa dels seus respectius Campionats d'Espanya