Catalunya Infantil femenina supera amb èxit el seu primer test
FS Notícies | 13/01/2019
La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala guanya l'Escola Daina Isard AE per 6 gols a 2 i salda amb victòria el seu primer compromís d'aquesta temporada 2018-2019.
Catalunya
6 - 2
Escola Daina Isard AE
Catalunya
Jessica Díaz, Lucía Noguera, Paloma Cantillo, Teresa Orellana, Sandra Garcia, Ona Solans, Sònia Cardona, Paula Villar, Laia Garriga, Carmen Bello i Noa Aguilar.
Ares Cela, Ingrid Trueba, Nicole Cera, Laia Picart, Oliva Segura, Clara Segura, Alba Messegué i Maria Esteban.
1-1 Teresa Orellana (2'), 2-1 Carmen Bello (3'), 3-2 Teresa Orellana (22'), 4-2 Noa Aguilar (25'), 5-2 Sandra García (26') i 6-2 Carmen Bello (27')

0-1 Laia Picart (2') i 2-2 Clara Segura (16')

Oliva Segura (35')
Javier Vaquero (àrbitre principal) i José Municio (àrbitre assistent).

Començament trepidant. Els gols no s'han fet esperar en una primera meitat molt emocionant entre la Selecció Catalana Infantil femenina i l'equip juvenil de Divisió d'Honor del Daina Isard. El combinat dirigit per Jordi Barrero ha signat els primers avisos a l'àrea rival, però han estat les olesanes qui han colpejat primer amb una diana de Laia Picart (minut 2) després de definir amb molta classe una jugada de contraatac que ha agafat desprevinguda la defensa catalana (0-1). Tot i l'atzucac de l'inici, Catalunya s'ha imposat a l'adversitat i ha donat ràpidament la volta a l'electrònic amb dos gols gairebé consecutius. Teresa Orellana ha donat el tret de sortida a la reacció de les quadribarrades amb un globus espectacular des de la banda esquerra que s'ha colat a la porteria d'Ares Cela, fent pujar l'1 a 1 al marcador. Només un minut més tard, Carmen Bello ha rubricat la resposta catalana amb una diana des de dins de l'àrea que ha significat el 2 a 1.

Tot i el gerro d'aigua freda, les jugadores de Ganesh Font han continuat atacant amb ambició i han pogut marxar al descans amb el matx empatat a 2, gràcies a una jugada individual sensacional de Laia Picart que Clara Segura ha materialitzat al fons de la xarxa al minut 16 del primer assalt.

Vint minuts d'exhibició ofensiva. Catalunya ha posat la directa a la represa i ha sentenciat el duel amb una sèrie de quatre gols que han dinamitat les opcions de victòria de les jugadores de Ganesh FontTeresa Orellana ha iniciat el recital golejador de la segona meitat amb el 3 a 2, després de definir amb un xut creuat una recuperació de les catalanes al minut 22. Noa Aguilar ha eixamplat encara més el compte particular de les de Barrero amb una rematada molt potent que ha entrat directament per l'escaire de la porteria d'Ares Cela (4-2).

La confiança de les catalanes incrementava a mesura que passaven els minuts. La Selecció estava en estat de gràcia i les oportunitats han continuat arribant fins que Sandra Garcia ha tornat a perforar la porteria rival amb el 5 a 2 al minut 26. Catalunya tenia el triomf al sac i ben lligat, però l'ambició de les quadribarrades les ha permès posar la cirereta del pastís amb el definitiu 6 a 2, obra de Carmen Bello després de connectar un xut afortunat que ha rebotat en la portera olesana i que ha acabat entrant.

Amb aquesta victòria, les catalanes s'han examinat per primera vegada en aquesta temporada 2018-2019, un partit que la Selecció Infantil ha disputat amb la seva tercera convocatòria.

Les infantils catalanes no són les úniques que s'han exercitat avui sobre el parquet del Pavelló Esportiu Can Cases de Martorell. Les Seleccions Infantil masculina, Aleví i Benjamí també han treballat en forma de sessios preparatòries amb les seves terceres convocatòries.