Catalunya ja coneix els rivals pels Campionats d’Espanya de Futbol Sala
FS Notícies | 09/10/2019
Les Seleccions Catalanes de Futbol Sala ja coneixen els emparellaments dels Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques, en les diferents categories, així com les seus on es disputaran. Catalunya albergarà dues fases prèvies en el mes de desembre.
Catalunya ja coneix els rivals pels Campionats d’Espanya de Futbol Sala

La Real Federación Española de Fútbol ha publicat el resultat del sorteig de les agrupacions dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Futbol Sala, on hi participaran, una temporada més, les Seleccions Catalanes de Futbol Sala.

D’aquesta manera, ja es coneixen les agrupacions i les seus on es disputaran les diferents fases prèvies i les fases úniques d’aquests campionats. Enguany, seguint amb la iniciativa de la temporada anterior, totes les fases finals tindran lloc a la seu central de la RFEF, de la Ciudad de Las Rozas, a Madrid.

La Federació Catalana de Futbol, a través de la Lliga Catalana de Futbol Sala i, concretament, de l’Àrea Esportiva de Seleccions Catalanes, torna a presentar-se als mateixos Campionats d'Espanya que van competir la temporada anterior: la sub 19 femenina, la sub 19 masculina, la sub 16 femenina, la sub 16 masculina, l’Infantil femenina, l’Infantil masculina, l’Aleví masculí i la Benjamí mixte.

De cara a la present temporada 2019-2020, s'han reestructurat les categories femenines sent la sub 19 femenina i la sub 16 femenina les categories que substitueixen a la sub 20 femenina i la sub 17 femenina, respectivament.

Seguint amb el format d'unificar categories, la celebració dels Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques continuarà amb les categories sub 19 i sub 16 femenina, la sub 19 i sub 16 masculina, les Infantils masculines i femenines, l'Aleví i la Benjamí, a les mateixes dates.

A continuació es detallen les dates de la disputa de les diferents fases prèvies i úniques, per categoria, així com les seus atorgades

DATES FASES PRÈVIES I ÚNIQUES CATEGORIA SEUS
Del 26 al 29 de desembre de 2019 sub 19 femenina i sub 16 femenina Catalunya, Galicia, Extremadura i Comunitat Valenciana
Del 16 al 19 de gener de 2020 sub 19 masculina i sub 16 masculina Illes Balears, Castella-La Manxa, Navarra i Extremadura
Del 19 al 22 de març de 2020 Infantil masculí i Infantil femení Andalusia
Del 2 al 5 d'abril de 2020 Aleví masculí Regió de Múrcia
Del 23 al 26 d'abril de 2020 Benjamí masculí Andalusia

Per tant, les primeres categories a competir seran la sub 19 i la sub 16 femenina. Ho faran del 26 al 29 de desembre de 2019, disputant les seves fases prèvies a Catalunya. A continuació es detallen les agrupacions:

SUB 19 FEMENINA SUB 16 FEMENINA
GRUP C GRUP C
CATALUNYA CATALUNYA
NAVARRA NAVARRA
ANDALUSIA ANDALUSIA

Tant en categoria sub 19 femenina, com en la sub 16 femenina, hi participaran un total de 13 Seleccions Autonòmiques.

Tres setmanes després, del 16 al 19 de gener de 2020, la sub 19 i la sub 16 disputaran les seves fases prèvies a Castella – La Manxa. A continuació es detallen les agrupacions:

SUB 19 MASCULINA SUB 16 MASCULINA
GRUP B GRUP B
ASTÚRIES ARAGÓ
ARAGÓ CATALUNYA
CATALUNYA COMUNITAT VALENCIANA
COMUNITAT VALENCIANA CASTELLA-LA MANXA
CASTELLA-LA MANXA -

A la categoria sub 19 masculina hi participaran 19 Seleccions Autonòmiques, mentre que en la sub 16 masculina en competiran 17.

A continuació, serà el torn de la Infantil masculina i Infantil femenina, que competiran les seves fases úniques a Andalusia, del 19 al 22 de març de 2020. Aquestes són les agrupacions corresponents:

INFANTIL MASCULINA INFANTIL FEMENINA
GRUPO A GRUP C
CATALUNYA CATALUNYA
ARAGÓ CASTELLA-LA MANXA
GALICIA ANDALUSIA
PAÍS BASC CANARIES

La categoria Infantil femenina comptarà amb la participació de 10 Seleccions Autonòmiques i la Infantil masculina ho farà amb 15.

Del 2 al 5 d’abril de 2020 serà el torn de la categoria Aleví, disputant-se la fase única a la Regió de Múrcia. A continuació es detallen les agrupacions corresponents:

ALEVÍ MASCULÍ
GRUP B
CATALUNYA
ILLES BALEARS
ANDALUSIA
GALICIA

Finalment, tancarà els Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Futbol Sala la categoria Benjamí, que viatjarà fins a Andalusia per a disputar la fase única, del 23 al 26 d’abril de 2020, amb la participació de 13 Seleccions Autonòmiques. A continuació es detalla el grup on ha quedat englobada la Selecció Catalana:

BENJAMÍ
GRUP D
CATALUNYA
ANDALUSIA
MELILLA

La Federació Catalana de Futbol ha estat escollida per organitzar les fases prèvies del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques sub 19 femenina i sub 16 femenina, que es disputaran del 26 al 29 de desembre de 2019.

Recordem que les Seleccions Catalanes de Futbol Sala són les vigents campiones d'Espanya en la categoria Benjamí, Infantil i sub 20 femenina, i subcampiones sub 17 femenina.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.