Catalunya jugarà la final europea
Notícies Generals | 27/06/2013
La victòria per la mínima davant l'Olimp rus, dóna el bitllet a Catalunya per disputar la final de la Copa de les Regions UEFA del proper dissabte.

Catalunya no ha volgut especular amb el resultat. Els homes de Toni Almendros sabien que una victòria els donava el pas a la final i amb aquesta mentalitat han saltat al camp de Bagnoli di Sopra.

El rival a batre era l'Olimp de Moscou, un equip eminentment físic i molt fort defensivament. Els russos han intentat des del primer moment no deixar jugar a Catalunya, amb constants faltes i pilotades. Però en el minut 10, i després del llançament d'un córner, el central Domínguez ha marcat de cap. L'1 a 0 pujava al marcador.

A partir d'aquell moment, la Selecció Catalana, amb més pausa, ha començat a trenar el joc aconseguint més arribades. L'equip rus però no ha perdut mai la cara al partit i s'apropaven amb perill a la porteria de Carlos, que s'ha mostrat molt segur durant tot el partit.

A la segona part s'ha viscut un partit més trencat, amb oportunitats per ambdós equips. Catalunya jugava a la contra però l'Olimp gaudia de major possessió de la pilota. En els últims minuts, els homes de Toni Almendros han endarrerit les files i han patit una mica més del compte, però l'ofici i la sang freda han fet permès mantenir el resultat d'1 a 0 fins al final.

Catalunya jugarà així la final contra la selecció local, el Vèneto italià, el proper dissabte 29 de juny a les 17 hores a Abano. Arriba el moment de fer història.

FITXA DEL PARTIT:

Camp: Mauricio Sacco. 300 espectadors.

Catalunya: Carlos, Franco, Domínguez, Àlex Cano, Puchi, Guillem Cornellà (Puerto, 51'), Heredia, Munta, Rovira, Enric (Óscar Muñoz, 83') i Diego (Joel, 63').

Olimp de Moscou: Pogorelov, Gurov, Lishchuk (Kamynin, 46') (Kazantsev,85'), Harkov, Demidov, Tarakanov, Lokshin, Maskaev, Fuflygin, Asadov (Eutyukov, 46') y Elyazyan.

Àrbitre: Vlado Glodjovic (Serbia). TG: Diego, Munta, Heredia, Puerto, Diego, Joel/ Maskaev, Lishchuk, Elyazyan, Harkov, Kamynin.

Gol: 1-0, Domínguez (10')