Catalunya no depèn de si mateixa per classificar-se
Notícies Generals | 21/02/2015
La Selecció Catalana sub 18 masculina ha guanyat per 6 a 1 a Melilla però no té la classificació assegurada, ja que depèn dels resultats de les altres seleccions en competició.

Alineacions

Catalunya: Eduardo Frias, Pol Tarrenchs, Edgar González, Arnau Campeny, Àlex López, Roger Marcé, Víctor Campuzano, Javier Puado, Javier Navarro, Joan Inés (Jaume Aparicio, 55’) i Sergio Moreno.

Melilla: Mohamed Mohamed, Waalid Bouhndue, Mohamed Isbai, Mohamed Hamed, Mohamed Driss, Sergio Cuadrado, Souliman Hanndu, Yunes Dris (Hilaj El Asmani, 61’), Yabran Hamed, Yunes Mohatar (Fouad Mohamed, 76’) i Ilas Salem (Souman Hamed, 82’).

Gols:
1  - 0 Àlex López (8’), 2 – 0  Sergio Moreno (11’), 3 – 0 Javi Navarro (27’), 4 – 0 Víctor  Campuzano (penal, 58’), 5 – 0 Sergio Moreno (67’), 6 – 0 Jaume Aparicio (78’), 6 – 1 Yabran Yamed (81’)

Targetes grogues

Catalunya: Edgar González (70’), Javier Puado (85’)

Melilla: Waalid Bouhndue (60’), Souliman Hanndu (70’), Waalid Bouhndue (74’)

Conjunt arbitral

Àrbitre: José Ramón Alonso de la Lama

Assistents: Hilario Riesgo Souto i Roberto Rodríguez Vigil

4t àrbitre: Luis Paulino Fernández Fernández

Crònica:

La Selecció Catalana sub 18 masculina encara no s’acomiada del Campionat d’Espanya. Tot i que no depèn d’ella mateixa per aconseguir la classificació per les semifinals, els jugadors de Nacho Segura han disputat un molt bon partit contra Melilla amb molts gols que encara els manté amb esperança.

La Selecció ha gaudit d’una primera part molt bona, jugant amb molta profunditat i amb la dinàmica esperada per aquest partit.  Tot i així, no ha pogut aprofitar totes les accions que ha tingut.

Àlex López ha obert el marcador al minut 8 amb un potent xut des de fora l’àrea que no ha donat cap possibilitat al porter de Melilla. Poc després Sergio Moreno ha fet el 2-0 i, al 27, Javi Navarro ha aprofitat una assistència de Campuzano per superar al porter i col·locar la pilota a la xarxa.

A la represa, el partit ha seguit sent de domini català, fet que ha exasperat a Melilla. Al minut 58, l’àrbitre ha xiulat un penal comès sobre Capuzano que ell mateix ha materialitzat en el 4 a 0. La superioritat catalana ha estat evident en tot moment, i Sergio Moreno, després d’una jugada individual per la banda esquerra, ha marcat el cinquè. El definitiu, però, ha estat obra de Jaume Aparició que, des de dins l’àrea, ha esquivat la defensa rival per marcar el 6 a 0.

A 10 minuts pel final, i amb Melilla amb un jugador expulsat per haver rebut dues targetes grogues, la selecció de Melilla ha marcat el gol de l’honor a la sortida d’un córner.

Els de Nacho Segura han disputat un molt bon partit a una intensitat elevada, fet que els ha permès sumar tres punts més a la classificació. Tot i així, la Selecció ho té molt difícil per aconseguir classificar-se per la fase final, ja que haurà de guanyar demà a Astúries i, a més, dependrà dels resultats de les altres seleccions en competició.