Catalunya perd la semifinal
Notícies Generals | 28/06/2013
La Selecció Catalana sub 16 femenina ha perdut per 3 a 1 a la semifinal del Campionat d'Espanya contra Andalusia.

Alineacions:

Andalusia: Julia Peinado, Claudia Roldán, Nerea Agüero, Cristina Muñoz, Judith Ledesma (Elisa Nahal, 40'), Laura Pérez, Oliva Polvillo, Ana Lesmes (Natalia Rodríguez, 73'), Natalia Montilla, Andrea Roldán, Andrea Garrido (Paula Moreno, 33'- Ana María Menudo, 76').

Catalunya: Marta Alemany, Ariadna Franch (Ariadna Rovirola, 40'), Queralt Gómez, Vesela Ivanova, Sofia Hernández (Naomi Garcia, 65'), Maria González (Andrea Gómez, 53'), Nerea Valeriano, Queralt Torradeflot, Carla Rivera, Aitana Bonmatí (Andrea Roldán, 62'), Irina Uribe.

Gols: 1 – 0 Andrea Garrido (5'), 1 – 1 Andrea Gómez (61'), 2 – 1 Natalia Montilla (65'), 3 – 1 Natalia Montilla (69')

Crònica:

El partit de semifinals del Campionat d'Espanya entre Andalusia i Catalunya ha estat molt igualat. Les Andaluses, però, han estat molt matineres i han marcat el primer gol de l'enfrontament al minut 5. Després d'un refús de la defensa catalana, Andrea Garrido ha pogut xutar agafant per sorpresa la portera catalana. Després d'aquest gol, Andalusia ha continuat amb el domini de la pilota i generant més ocasions de gol, que en dues ocasions ha resolt a la perfecció Marta Alemany.

A la represa, les catalanes han sortit més fortes i han estat elles qui han marcat el ritme, generant moltes jugades col·lectives i arribant més a la porteria rival. El joc de les catalanes ha donat fruit i, al minut 61, Andrea Gómez ha igualat el marcador després d'una assistència d'Irina Uribe. Amb l'empat al marcador, Andalusia no ha abaixat els braços i, cinc minuts més tard en una jugada de contraatac, Natalia Montilla ha tornat a avançar la seva selecció al marcador. Amb la ràpida resposta de les andaluses, la Selecció Catalana ha perdut el domini de la pilota i els nervis han sortit al terreny de joc. Les andaluses han tornat a agafar les regnes i han marcat el gol que sentenciava el partit, amb un xut des de la frontal de Natalia al minut 73.

Diumenge, les seleccions de Madrid i Andalusia jugaran la final del Campionat d'Espanya sub 16 femení, després que la madrilenya guanyés per 6 a 1 a la selecció de les Illes Balears en l'altre partit de semifinals.

Al acabar el partit, el directiu responsable de Futbol Femení de la FCF, Albert Montull, s'ha dirigit a les jugadores i les ha felicitat per la gran tasca que han dut a terme durant tot el Campionat. A part de Montull, també han presenciat el partit el president del Comitè Tècnic d'Entrenadors, Félix Gimeno, i el coordinador de Seleccions, Marc Vives.