Catalunya perd per 5 a 8 davant d'Itàlia
Notícies Generals | 07/08/2013
Molt bon paper del conjunt català davant d'una de les potències del futbol platja mundial.

A les 19.30 hores s'iniciava el segon partit internacional de la Selecció Catalana de Futbol Platja. L'any passat, per aquestes mateixes dates, Catalunya es va imposar per 6 gols a 4 a Anglaterra i avui ha perdut per 5 gols a 8 davant d'una de les potències mundials del futbol platja. Un més que bon paper que torna a deixar palès el gran nivell del que disposa la Selecció Catalana absoluta de futbol platja.

L'escenari d'aquest partit internacional ha estat una vegada més la platja de la Paella de Torredembarra que, tot i la pluja que ha fet acte de presència en la major part del partit, ha reunit a més de 2000 persones que no han deixat d'animar al combinat català.

FITXA TÈCNICA:

Aquestes han estat les dades més destacades del partit:

GOLS:

0 – 1 (minut 4, Sacha Di Tullio); 1 – 1 (minut 5, Dani Morros); 1 – 2 (minut 5, Sacha Di Tullio); 1 – 3 (minut 14, Paolo Palmecci); 2 – 3 (minut 15, Joan Parés); 2 – 4 (minut 18, Gabriele Gori); 2 – 5 (minut 20, Matteo Marucci); 2 – 6 (minut 23, Paolo Palmaccci); 3 – 6 (minut 27, Adrián Frutos); 3 – 7 (minut 30, Matteo Marucci; 4 – 7 (minut 34, Dani Morros); 4 – 8 (minut 35, Gabriele Gori); 5 – 8 (minut 35, Dani Morros).

CRÒNICA:

Catalunya ha perdut per 5 gols a 8 davant del combinat italià que aquest cap de setmana participarà a la Superfinal de la Lliga Europea de Futbol Platja que es disputa fins diumenge a Torredembarra, la principal competició del panorama del futbol platja europeu (per a més informació sobre aquesta competició, cliqueu sobre el següent enllaç: www.beachsoccer.com). L'any passat els italians van finalitzar tercers aquesta competició, fet que els converteix en un dels rivals més durs a batre de la disciplina.

Tot i aquesta premissa, els homes de Xavi Reyes han saltat al camp amb motivació i ganes de plantar cara a un rival d'aquestes característiques. Cinc gols han deixat clara la força ofensiva del combinat català. Un triplet del capità Dani Morros i els gols de Parés i Frutos han posat contra les cordes als italians que han anat tot el partit per davant en el marcador.

El premi al millor jugador del partit ha estat pel dorsal 14 italià, Sacha Di Tullio.

El president de la FCF, Andreu Subies, que ha seguit el partit des de la graderia de l'estadi, ha fet entrega d'una placa commemorativa al delegat de la Selecció Italiana, Ferdinando Arco Pinto, a l'inici del matx. Subies ha estat acompanyat per Joaquim Nin, delegat del govern a la província de Tarragona; Gerard Figueras, el director del Consell Català de l'Esport; i Daniel Masagué, alcalde de Torredembarra.

Per part de la FCF també hi ha assistit el vicepresident, Josep Llaó; el directiu i president del Comitè de Futbol Platja, Raül Sus; els directius Jordi Terés i Josep Vives; la delegada del Baix Llobregat, Paquita Linares; i el subdelegat lleidatà, Jordi Solé.

TOTES LES IMATGES DEL PARTIT, A L'APARTAT DE "GALERIA D'IMATGES" DEL WEB DE LA FCF