Catalunya Prebenjamí debuta amb victòria a Arenys de Munt
FS Notícies | 09/06/2019
Els jugadors de Gerard Pusó han superat el CFS Arenys de Munt per 5 gols a 3 en una estrena de la Selecció Prebenjamí de futbol sala en què els quadribarrats més menuts han demostrat tot el seu potencial.
Catalunya
5 - 3
CFS Arenys de Munt
Catalunya
David Guerra, Marc Ribat, Biel Mir, Iratxe Fernández, Marcel Ayats, Álvaro Escot, Marc López, Leo Gómez, Àlex Tapias, Àxel Cusí, Ariel Clemente i Marc Fernández.
Pol Anievas, Èric Barrosso, Àlex Medinilla, Eloi Tenas, Aran Mestres, Marc Álvarez, Arnau Mas i Carlos Córdoba.
1-0 Marc Ribatallada (2'); 2-2 Àlex Tapias (11'); 3-2 Marc López (20'); 4-2 Ariel Clemente (21') i 5-2 Àlex Tapias (39')

1-1 Àlex Medinilla (5'); 1-2 Eloi Tenas (11') i 5-3 Àlex Medinilla (44')
Joan Vázquez (àrbitre principal).

Debut i victòria per la porta gran. La Selecció Catalana Prebenjamí de futbol sala ha guanyat el CFS Arenys de Munt 5 a 3 en el seu primer compromís de la temporada 2018-2019. Els catalans han sortit sobre el parquet del Nou Municipal d'Arenys de Munt amb un punt més d'espurna que els maresmencs i han pogut materialitzar la seva empenta matinera amb un gol al minut 2 que ha fet pujar l'1 a 0 a l'electrònic, una diana de Marc Ribatallada que ha arribat després d'una gran conducció del 10 per la banda esquerra. El cop inicial de la Selecció no ha afectat, ni de bon tros, a un conjunt de Carlos Córdoba que ha continuat atacant amb ambició i que ha trobat la seva recompensa poc després de la primera envestida catalana. Un servei de córner servit per Eloi Tenas l'ha aprofitat a la perfecció un Àlex Medinilla que ha perforat la porteria de David Guerra amb una rematada picada que ha passat per sobre de l'oposició del porter català (1-1).

Catalans i arenyencs han continuat atacant-se mútuament amb dos estils alegres i ofensius. Els jugadors de Gerard Pusó han amenaçat la porteria dels de Córdoba amb diverses aproximacions de perill, però ha estat l'Arenys de Munt qui ha aconseguit tornar a marcar les diferències amb una diana d'Eloi Tenas al minut 11 de la primera meitat (1-2). La reacció dels del Maresme no ha intimidat una Catalunya que ha tornat a colpejar amb un gol d'Àlex Tapias després d'un refús tímid del porter arenyenc, Arnau Mas, al minut 14 (2-2).

La diana de Tapias ha donat oxigen a un combinat de Pusó que, a poc a poc, s'han anat fent el ritme de partit i amb la possessió de la pilota fins que han pogut rubricar aquesta superioritat amb dos gols gairebé consecutius abans de marxar al descans, un de Marc López després d'una passada excel·lent d'Álvaro Escot (3-2 al minut 20) i un altre d'Ariel Clemente (4-2 al minut 21), que han servit als quadribarrats per encara el túnel de vestuaris amb molt bones sensacions.

La igualtat entre els dos conjunts ha regnat en un inici de segona meitat marcat pel domini d'una Catalunya que ha pogut gaudir de diverses aproximacions per poder eixamplar diferències. Marc López ha estat un dels jugadors més destacats de la Selecció en aquest primer tram de la represa amb dues oportunitats clares que Arnau Mas ha pogut neutralitzar amb dues aturades sensacionals, dues aturades amb què el porter ha donat vida als seus. En un escenari d'anada i tornada i d'ocasions tant per uns com pels altres, ha estat el capità arenyenc, Àlex Barrosso, qui ha signat l'oportunitat més clara amb el llançament d'una falta directa que la portera catalana, Iratxe Fernández, ha refusat a córner amb una gran intervenció.

Els maresmencs han crescut exponencialment després de la falta de Barrosso i s'han llançat definitivament cap endavant, però ha tornat a ser Catalunya qui ha estat més resolutiva i qui ha tornat a veure porteria. Ho ha fet gràcies a un gol d'Àlex Tapias en una jugada de transició que els jugadors de Pusó han resolt a la perfecció per fer pujar el 5 a 3 i per començar a col·locar les bases de la victòria.

Obligats a reaccionar per no perdre pistonada, els de Carlos Córdoba han premut l'accelerador i han fet treballar una Iratxe Fernández omnipresent durant tota la segona meitat. Tot i l'encert de la portera quadribarrada, Àlex Medinilla ha pogut retallar diferències al minut 14 de la segona meitat (5-3) amb un gol que ha retornat les constants vitals als maresmencs Tanmateix, la Selecció, amb les idees molt clares i amb una fam de victòria extraordinària, ha seguit protagonitzant jugades de perill i ha aconseguit tancar de forma sòlida un matx amb què la Selecció s'ha endut el seu primer triomf de la temporada.