Catalunya reacciona a temps per tombar a Castella La Manxa
Notícies Generals | 28/07/2017
La Selecció Cadet Masculina remunta un partit que s’havia complicat gràcies a una gran actuació col·lectiva davant d’un gran combinat manxec.

CATALUNYA, 7: Adrià Serra, Adrián Martínez, Alejandro Mayral, Sergio Jurado, Marc Valle, Wail Belarbi, Antoni Escribano, Soleiman Batis, Adrià Torres, Pau Manzano, Riudan El Bassri i Jamal Belfkir.

CASTELLA LA MANXA, 4: Mario Sainz, Mario Figueras, Serio Parra, Alejandro Naranjo, Juan Cozar, Carlos Gómez, Álvaro Sánchez, Jesús García del Pino, Jaime Marchante, Jorge Gómez, Francisco González i Jorge Hidalgo.

Gols: Riudan El Bassri (1-0, 5’), Jesús García del Pino (1-1, 7’), Jesús García del Pino (1-2, 11’), Antoni Escribano (2-2, 15’; 3-2, 18’), Jesús García del Pino (3-3, 25’), Jamal Belfkir (4-3, 26’), Jesús García del Pino (4-4, 28’), Sergio Jurado (5-4, 30’), Jamal Belfkir (6-4, 32’), Pau Manzano (7-4, 33’).

Targetes grogues: Mario Figueras (21’), Sergio Parra (21’), Adrià Torres (26’), Pau Manzano (35’).

La Selecció Catalana Cadet Masculí ha demostrat una immensa capacitat de sacrifici i una gran fortalesa mental. I és que l’equip que dirigeix Diego Blanco ha hagut d’esforçar-se al màxim per remuntar un duel intens davant de Castella La Manxa. La Selecció ha donat un pas endavant en el tercer quart per sumar la tercera victòria en quatre partits disputats. Catalunya disputarà demà contra Extremadura l’últim partit de la fase de grups a partir de les 17.00 hores.

L’elevat ritme que ha marcat Castella La Manxa des de l’inici ha obligat a la Selecció a igualar la seva intensitat i concentració. Després d’uns minuts amb poques ocasions, Catalunya ha començat a triangular amb encert. D’aquesta manera, Riudan El Bassi, combinant amb Pau Manzano, ha marcat l’1-0 a porteria buida. Poc després, el manxec Jesús García del Pino, el millor jugador del seu combinat, ha robat una pilota al mig camp, ha marxat per velocitat del seu defensor i ha definit amb un xut creuat per igualar el matx. Quan faltava un minut per al final del primer període, del Pino, sol en la línia de gol, ha capgirat el marcador.

En el segon període, Catalunya, conscient de la dificultat del compromís, ha posat una marxa més per intentar remuntar com més aviat millor. Així ha estat com Antoni Escribano,  des de lluny i escorat en una banda, ha marcat el 2-2 amb un tir que s’ha enverinat i ha sorprès el porter. Instants després, novament Escribano ha posat per davant Catalunya des de la mateixa posició. La Selecció ha reaccionat a temps per arribar vencent al tercer quart.

La resposta manxega no s’ha fet esperar. Només començar el tercer període, Jesús García del Pino ha posat les taules en el lluminós en materialitzar una gran jugada individual. A continuació, Jamal Belfkir ha aprofitat una genial assistència d’Antoni Escribano per anotar el 4-3. En un partit molt anivellat, Castella La Manxa ha tornat a empatar amb una nova diana de Jesús García del Pino, autor d’un pòquer de gols. A partir d’aquest moment, Catalunya ha mostrat la seva millor versió i ha sentenciat el duel amb tres dianes consecutives. Sergio Jurado, Jamal Belfkir i Pau Manzano han estat els golejadors. La Selecció Catalana Cadet Masculina intentarà obtenir una plaça a la final superant demà a Extremadura a les 17.00 hores.