Catalunya remunta per endur-se la victòria davant el Natació Sabadell
FS Notícies | 08/04/2018
La Selecció Catalana Infantil de futbol sala capgira un marcador advers contra un rival complicat gràcies a una gran actuació col·lectiva.
5 - 4
NATACIÓ SABADELL
Eloy Collazos, Martí Antolín, Ernest Oruña, Pol Cano, Jorge Pérez, Adrián Tapias, Marc Paterna, Toni Cerdà, Pau Linares i Sergi Yáñez.
Pep Taixà, Marcel Bravo, Pol Encuentra, David Ruiz, Adrià Jobal, Aitor Molina, Oriol Ferrer, Germán Escudero, Adrián Carmona, Pol Sistero, Aleix Canet i David Tarín.
Toni Cerdà (1-1, 17'); Pol Cano (2-2, 29'; 4-3, 34'; 5-3, 34'); Sergi Yáñez (3-3, 32').

Aleix Canet (0-1, 4'); Ernest Oruña, pp. (1-2, 18'); Marcel Bravo (2-3, 32'; 5-4, 37').
Pau Linares (26').

Adrià Jobal (25')
Arnau Ayala (àrbitre principal) i Enrique Rascon (àrbitre assistent).

La Selecció Catalana Infantil de futbol sala ha doblegat el Natació Sabadell per 5 a 4, un rival d’una categoria superior, al Pavelló Municipal Xavier Ballver de Cervelló. El duel ha començat amb uns primers minuts de tempteig, amb ambdós conjunts defensant amb intensitat i sense cometre cap error. Prova d’això són les poques oportunitats que hi hagut en el tram inicial. En la primera oportunitat clara dels visitants, Aleix Canet ha culminat al segon pal una gran jugada col·lectiva.

Els de Miguel Fontecha han reaccionat i han desplegat un joc fluid, trobant el jugador entre les línies defensives per després guanyar les esquenes a les ales. Així han arribat les primeres aproximacions perilloses, que no han pogut transformar Pol Cano i Sergi Yáñez. Quan faltaven tres minuts per al descans, el mateix Pol Cano ha robat la pilota a primera línia de pressió i ha cedit a Toni Cerdà perquè aquest marquès a porteria buida. Però l’empat li ha durat poc a la Catalana, i en una jugada desafortunada, Ernest Oruña s’ha introduït la pilota a la seva pròpia porteria després que David Ruiz creués al segon pal.

A la represa, la Selecció ha pujat la línia defensiva i ha tingut més oportunitats de gol. Per la seva banda, el Natació Sabadell ha buscat aprofitar la superioritat física amb paral·leles llargues. El domini català ha tingut el seu premi, ja que Pol Cano ha fet l’empat després de combinar amb Adrián Tapias. El conjunt del Vallès Occidental ha tornat a reaccionar i s’ha avançat una altra vegada a través de Marcel Bravo, que ha finalitzat amb èxit un contraatac. No obstant això, Catalunya ha mostrat la seva millor versió i ha completat tres minuts fantàstics que els hi ha donat el triomf. Sergi Yáñez ha anivellat el marcador en culminar una triple ocasió del combinat català, que veia com s’estavellava al pal el tir de Marc Paterna i com Pep Tañà aturava el xut de Jorge Pérez.

Els catalans no s’han conformat amb l’empat, i és quan ha emergit la figura de Pol Cano. Primer ha avançat la Selecció amb un gran gol després de regatejar-se tres rivals i superar el porter per sota les cames i, després, ha marcat el 5-3 en el rebuig del seu propi llançament de 10 metres. El CN Sabadell ha buscat empatar el xoc amb porter jugador i ha retallat distàncies amb una diana de Marcel Bravo en un tir ajustat al segon pal, però la Selecció Catalana ha mostrat solidesa defensiva i ha aconseguit una treballa victòria. Aquest ha estat el segon partit de preparació de la Selecció Catalana Infantil de cara al Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials.