Catalunya s’acomiada del Campionat d'Espanya amb una soferta victòria davant Andalusia
F. Platja | 28/07/2018
La Selecció Catalana Sènior femenina de futbol platja supera 3 a 4 el combinat amfitrió en una bona actuació col·lectiva però diu adéu al Campionat d’Espanya.

ANDALUSIA
3 - 4
ANDALUSIA
Ana Almeida, María Polvillo, Cristina Domínguez, Nerea Ontiveros, Cintia Hormigo, Lorena González, Natalia Nogareda, María Teresa Muñoz, Andrea Garrido, Laura Heredia, Marta Vida, Alba Rodríguez.
Adriana Pérez, Sílvia Ferrer, Zaira Abenza, Ana Isabel Chamorro, Judith Góngora, Helena Vallicrosa, Lídia Rubio, Judit Abella, Carla Morera, Anna Pascual, Laia García i Helena Blanes.
Natalia Nogareda (1-0, 10’); Cristina Domínguez (2-2, 24’); María Teresa Muñoz (3-3, 31’).

Carla Morera (1-1, 11’); Ariadna Pérez (1-2, 23’); Lídia Rubio (2-3, 30’); Anna Pascual (3-4, 33’).

Catalunya ha sortit a per la victòria des del xiulet inicial. Amb una pressió alta i intensa, les de Javier Reyes han travat el joc d’un combinat andalús que ha buscat fer mal a través de ràpides contres. La primera ocasió clara del partit ha estat un xut llunyà de Natalia Nogareda que Laia García ha desviat a córner en una gran intervenció. Poc després, Sílvia Ferrer ‘Chivi’ ha estavellat una falta al pal. Quan quedaven dos minuts per al final del primer quart, Nogareda ha anotat la primera diana del duel amb un xut ajustat. Malgrat això, les de Javier Reyes han reaccionat ràpidament i han empatat pocs segons després gràcies a una diana llunyana de Carla Morera.

El segon quart ha arrencat amb un llançament de Sílvia Ferrer que s’ha estavellat al travesser. Minuts més tard, la catalana Adriana Pérez ha fallat una pena màxima i el seu posterior rebuig, que ha sortit desviat. Tot i així, ha continuat insistint i el seu premi ha estat marcar el segon amb un xut sec quan quedaven pocs segons per finalitzar el període. Amb el temps pràcticament complit, el combinat andalús ha tornat a anivellar el resultat amb un tir de Cristina Domínguez des del mig del camp que ha entrat per l’escaire.

Els primers compassos del tercer quart ha estat marcat per la igualat a la sorra, amb ambdós conjunts intentant decantar la balança a favor seu. A mesura que transcorrien els minuts, la Catalana ha començat a jugar més temps en camp contrari i a crear perill cada vegada més sovint. Fruit d’aquest domini, la Selecció s’ha tornat a avançar en el marcador amb un bon xut creuat de Lídia Rubio. No obstant això, Andalusia ha anotat el 3 a 3 amb una falta executada per María Teresa Muñoz que ha acabat al fons de la xarxa. Quan quedaven tres minuts per a la conclusió de l’encontre, Anna Pascual ha marcat el gol de la victòria amb un remat acrobàtic ajustat al pal. D’aquesta manera, la Selecció cau eliminada del Campionat d’Espanya amb un balanç d’una derrota i una victòria.