Catalunya s’exhibeix contra la Regió de Múrcia i es classifica per a la final
La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala derrota el conjunt murcià per 7 a 0 en una segona part esplèndida i s’enfrontarà a Madrid demà a les 12.00 hores en la gran final.

7 - 0
REGIÓ DE MÚRCIA
Júlia Sanz, Helena Rodríguez, Sandra García, Emma Cardona, Aina Torrents, Ana Matito, Coral Amate, Laia Rojo, Teresa Orellana, Daniela Salvat, Kristine Claire i Clàudia Hernández.
Ana Rubio, Alba Camacho, Claudia Carta, Esther María Rubio, Lucia Martínez, Laura Polo, Blanca Ibáñez, Clara León, Patricia Martínez, Carmen María García, Beatriz Jaén i Sofía García.
Daniela Salvat (1-0, 17’); Laia Rojo (2-0, 23’); Helena Rodríguez (3-0, 26’); Laia Rojo (4-0, 35’); Kristine Claire (5-0, 37’); Emma Cardona (6-0, 38’); Helena Rodríguez (7-0, 38’).

TARGETES GROGUES

Carmen María García (17’).

Espectadors: 150 persones, aproximadament.

La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala s’ha imposat a la Regió de Múrcia per un contundent 7 a 0 i jugarà demà, diumenge 27 de maig, a les 12.00 hores contra Madrid la gran final del Campionat d’Espanya. Catalunya ha mostrat la seva millor versió a la segona part per superar un combatiu conjunt murcià que ha acusat l’esforç físic realitzat al primer temps.

Catalunya ha saltat al parquet del Pavelló Municipal de Noia molt concentrada i amb les idees clares. Les de Jordi Barrero han pressionat molt amunt des del xiulet inicial per dificultar la sortida de pilota de la Regió de Múrcia. La primera aproximació perillosa catalana ha estat un xut de Daniela Salvat, molt activa durant toc el xoc, que ha sortit fregant el pal. El combinat murcià, amb les línies juntes, s’ha limitat a intentar frenar els constants atacs catalans. Laia Rojo també ha gaudit d’una bona oportunitat per marcar, però una defensora visitant ha enviat el seu tir a córner. Quan faltaven tres minuts per al descans, Daniela Salvat ha inaugurat el marcador de penal amb un poderós xut que la portera murciana no ha pogut aturar.

A la represa s’ha vist la millor versió de la Selecció. La Regió de Múrcia ha acusat l’esforç físic realitzat durant els primers vint minuts i ha tingut més problemes per aturar les arribades catalanes. Quan només s’havien jugat tres minuts, Laia Rojo ha anotat el 2 a 0 finalitzant un vertiginós contraatac amb un xut de rosca ajustat al segon pal. Tres minuts després, Helena Rodríguez ha batut la portera murciana amb un tir creuat per ampliar diferències. A partir d’aquest moment, el bloc murcià ha avançat línies i ha assumit més riscos en defensa amb l’objectiu de capgirar el resultat.

Amb més espais, Catalunya encara s’ha trobat més còmode al parquet. Al minut 35, Laia Rojo ha marcat el segon gol del seu compte particular culminant al primer toc un gran contraatac. En la següent jugada, Kristine Claire ha sentenciat la semifinal marcant el cinquè a porteria buida. Amb Múrcia intentant remuntar a la desesperada, la Catalana ha anotat dues dianes més. Primer ha estat Emma Cardona qui ha fet el 6 a 0 amb un poderós xut i, tot seguit, Helena Rodríguez ha tancat la golejada amb un tir ras i sec que ha acabat al fons de la xarxa. D’aquesta manera, la Selecció obté de manera brillant el bitllet per disputar demà, diumenge 26 de maig, a les 12.00 hores la gran final contra Madrid. El partit es podrà seguir en streaming a fcf.cat.

Al partit ha estat present el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, José Miguel Calle.