Catalunya s’imposa a Castella La Manxa per la mínima en un encontre anivellat
F. Platja | 28/07/2018
La Selecció Catalana Juvenil masculina de futbol platja doblega el combinat manxec per 4 a 3 en un partit competit i emocionant.

4 - 3
CASTELLA LA MANXA
Adrián Martínez, Agustí Sarrias, Marc Rodríguez, Ivan Sugranyes, Gerard Pinaqui, Yeray González, Gerard Liao, Raúl Perea, Pau Manzano, Gerard Valldosera, Marc Lurbe i Pavlo Bylo.
Jorge Hidalgo, David Calderón, Rodrigo Díaz, Óscar Pérez, Marco Díaz Guerra, José Ángel Julián, Rubén Garrido, Miguel Toribio, Cridtopher García, Jesús García Pino, Rubén Imedio i Rafael Pérez.
Ivan Sugranyes (1-0, 5’; 2-1, 6’);Marc Lurbe (3-1, 9’; 4-3, 30’).

Jesús García Pino (1-1, 6’); Rubén Imedio (3-2, 11’; 3-3, 15’).

Valenta, decidida i intensa. Així ha saltat Catalunya a la sorra de la Platja La Victoria per enfrontar-se a Castella La Manxa. Els de Miguel Fontecha han buscat la victòria des de l’inici amb un joc directe i exhibint detalls de qualitat. Quan s’havien disputat cinc minuts, la Selecció s’ha avançat en el marcador amb un tir sec d’Ivan Sugranyes que ha batut el porter manxec Jorge Hidalgo. Un minut més tard, el manxec Jesús García Pino, amb un xut des del mig del camp, ha tornat a empatar el xoc. Malgrat el cop, la Catalana ha reaccionat ràpidament i de nou Sugranyes ha perforat la xarxa rival amb un tir que ha entrat per l’escaire. Poc després, el català Marc Lurbe ha culminat amb èxit una gran jugada individual. Quan faltava un minut per al final del primer quart, el combinat manxec ha tornat a escurçar diferències mitjançant una diana de Rubén Imedio.

La Selecció ha continuat portant la batuta del duel en el segon quart, malgrat que Castella La Manxa seguia creant perill, sobretot amb tirs des de lluny i en accions d’estratègia. De fet, els manxecs han tingut una clara oportunitat per anivellar el marcador amb un tir de Miguel Toribio que s’ha estavellat al travesser. Després d’aquest avís, Rubén Imedio, un dels jugadors més destacats de l’encontre, ha anotat l’empat a 3 amb un poderós tir que el porter català Adrián Martínez no ha pogut refusar. Abans d’acabar el quart, la Selecció ha gaudit d’un parell d’oportunitats per marcar el quart gol, però no ha estat encertada en la definició.

El tercer període ha arrencat amb una Catalunya que s’ha abocat a l’atac amb l’objectiu de desfer l’empat com més aviat millor. Així ha estat com Pau Manzano ha tingut als seus peus el 4 a 3, però el seu xut ha sortit força centrat i el porter manxec l’ha pogut atrapar. Al minut 30, Marc Lurbe ha avançat de nou a la Selecció finalitzant amb un sensacional xut una gran jugada col·lectiva. A partir d’aquí, Castella La Manxa ha intentat empatar de nou el marcador, però Catalunya ha curtcircuitat els seus atacs amb una sòlida defensa i s’ha endut el triomf.