Catalunya s’imposa amb treball i eficiència al CF Igualada
Futbol Femení | 30/01/2019
La Selecció Catalana sub 17 ha guanyat el CF Igualada per 1 a 5, aconseguint la segona victòria en els dos partits d’entrenament abans de la disputa de la segona fase del Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Sant Boi de Llobregat del 8 al 10 de febrer.
CF IGUALADA
1 - 5
CF IGUALADA
Noelia Garcia, Ester Soler, Elena Alert, Jana Marimon, Laia Garcia, Júlia Tomàs, Lucia Carmona, Paola Bohigues, Núria Miquel, Laura Rivas. També han jugat: Anna Sànchez, Marta Bosch, Marina Salanova, Sònia Perlaza, Laura Marcet, Maria Caretina, Marta Alegre.
Aina Pagespetit, Emma Ramírez, Ariadna Márquez, Clara Rodríguez, Viktoria Adrianova, Alicia Infante, Ariadna Mingueza, Clàudia Riumalló, Clara Carmona, Mar Dueso, Jana Fernàndez. També han jugat: Júlia Guerra, Meritxell Muñoz, Alba Fernández, Alba Caño, Ainhoa Olivera, Laura Coronado, NatÀlia Muñoz, Josepha Vercammen.
Paula Bohigues (1-0, 4’).

Viktoria Adrianova (1-1, 5’); Clara Carmona (1-2,30’); Ainhoa Olivera (1-3, 51’); Natalia Muñoz (1-4, 84’), Josepha Vercammen (1-5, 89’).
Sergi Carrero Romera (àrbitre principal), Iván Garcia Garcia i Marc Rodríguez Díaz (àrbitres assistents)

S’ha iniciat el partit amb dos gols molt ràpids per cadascun dels equips. L'Igualada s’ha aprofitat d’una errada defensiva de Catalunya, aconseguint el primer gol per mediació de Paola Bohigues. Però ràpidament, la Selecció Catalana sub 17 ha reaccionat empatant el partit per mediació de Viktoria Adrianova. No han passat ni cinc minuts i el marcador de Les Comes ja s’havia mogut per dues vegades.

Les locals han començat a dominar el partit, generant espais, fent un joc de toc i pressió alta. Però, a poc a poc, les jugadores de Natàlia Arroyo s’han entonat, fins a aconseguir en el minut 30, el segon gol per Catalunya. Extraordinari centre de Mar Dueso, que aprofita Clara Carmona batent a la portera de l'Igualada, Noelia Garcia.

A la segona part ha arribat  el joc associatiu que tant caracteritza a aquesta Selecció. D’aquesta manera, el combinat català s’ha desfet de la pressió de les igualadines. Aviat s'ha produit l’1 a 3, després d’un fort xut des de fora de l’àrea d’Ainhoa Olivera. Natàlia Muñoz i Josepha Vercammen han ampliat la victòria a l’1 a 5 final.

Al partit ha assistit el directiu i delegat de l’Anoia de l’FCF, Francesc Borrega; el subdelegat Miquel Jimènez; els directius de l’FCF, Pep Graus i Jaume Plaza; i el director de l’Àrea Esportiva, Emili Gil.