Catalunya sentencia contra Canàries
Notícies Generals | 10/02/2013
La Selecció Catalana sub 18 femenina ha guanyat per 5 a 0 a la Selecció Canària a l'últim partit de la segona fase del Campionat d'Espanya i passa a la fase final sumant 10 punts a la classificació.

Alineacions:

Catalunya: Alba Moreno, Carla Moyano (Xènia Royo, 46'), Elba Vergés, Carola García, Gemma Sala (Carla Puiggrós, 46'), Núria Mendoza, Alba Pomares, Laura Casanovas (Andrea Granados, 68'), Tània Moyano, Yaiza Pérez (Mayra Tàrraga, 75'), Paola Soldevila.

Canàries: Yanira de la Guardia, Carolina Gómez, Paula Montero, Tibiabín Pérez (Ariadna Guerra, 46'), Patricia A. Martín, Iris Santana (Nira Cabrera, 46'), Nazaret Ravelo (Carolina Díaz, 46'), Andrea Marrero (Nayara Aguilar, 46'), Alba Valiente, Carla Padilla, Julia Amador

Gols: 1-0 Tibiabín Pérez p.p. (11'), 2-0 Alba Pomares (27'), 3-0 Alba Pomares (30'), 4-0 Tània Moyano (32'), 5-0 Alba Pomares (73')

Targetes grogues: Yaiza Pérez (55')

Conjunt Arbitral:

Àrbitre: Raúl CALLE MARTÍNEZ
Assistents: David FLORES GISBERT i Jordi ESTEVE VACAS
4rt àrbitre: Marcos LÓPEZ JIMÉNEZ

Crònica:

Les catalanes han dominat tota la primera part de l'enfrontament i han guanyat la possessió de la pilota a la selecció canària. L'encert de cara a porteria ha permès que Catalunya marxés al descans amb un resultat de 4-0 a favor. El primer gol ha estat en pròpia porta quan Tibiabín Pérez ha rematat involuntàriament un córner al minut 11 de partit. Alba Pomares ha fet el 2-0 (minut 27) i el 3-0 (minut 30), el primer superant la portera rival amb una vaselina creuada i el segon després de driblar la defensa canària.  Al minut 32, Queralt Torradeflot ha fet el quart amb un xut des de fora de l'àrea després de recuperar una pilota a prop de la frontal. La selecció rival no ha provocat cap ocasió clara en tota la primera part.

A la represa, el partit ha seguit sota control de la Selecció, que ha sabut moure la pilota per superar la pressió rival. La defensa s'ha mostrat sòlida a l'hora de controlar les pilotes llargues de l'equip canari, tot i que les canàries han tingut més presència al partit que no pas a la primera part. Al minut 67, Canàries ha tingut l'oportunitat de marcar el gol de l'honor, en un 1 contra 1 que ha sortit fregant el pal.

Catalunya ha marcat el cinquè, gràcies a un xut al pal llarg d'Alba Pomares, que, d'aquesta manera, ha completat un Hat Trick en el partit d'avui.