Catalunya sub 17 femenina arriba a Madrid amb els deures fets
FS Notícies | 04/02/2019
La Selecció Catalana sub 17 femenina de Futbol Sala signa un gran partit amistós davant del FS Castelldefels (4-5) per culminar la seva preparació de cara a la Fase Final del Campionat d'Espanya que se celebrarà a Las Rozas aquest proper cap de setmana.
Catalunya
4 - 5
FS Castelldefels
Catalunya
Júlia Sanz, Laia Gómez, Florencia de León, Alba Oliver, Clara Segado, Kristine Claire, Laura Torres, Mireia Tremps, Andrea Luna, Mireia Gómez, Daniela Salvat i Carla Calvo.
Lucía Noguera, Ayaka kanamori, Leiza Hernandez, Celia Del Río, Coral Amate, Laia Vidal, Claudia Río, Rocío López, Leire Aguiar i Nayeli Busquets.
1-1 Florencia de León (15'); 2-2 Laura Torres (19'); 3-2 Laura Torres (21') i 4-4 Mireia Tremps (39').

0-1 P.P (5'); 1-2 Rocío López (16'); 3-3 Leire Aguiar (26'); 3-4 Leiza Hernández (34') i 4-5 Roció López (39').
Brian Torquemada (àrbitre principal) i José Municio (àrbitre assistent).

Últim assaig abans del ball final. La Selecció Catalana sub 17 femenina de Futbol Sala s'ha examinat aquest vespre davant del primer equip del FS Castelldefels (2a Nacional) en un duel molt exigent que ha servit a les jugadores de Jordi Barrero per acabar de millorar la posada a punt de cara a la Fase Final del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. Les castelldefelenques s'han avançat als cinc minuts de partit amb un gol afortunat. Un xut de Leiza Hernández des de més enllà del punt dels deu metres ha impactat en la defensa catalana i ha sortit desviat cap al fons de la porteria defensada per Laia Gómez (0-1). La diana de les jugadores d'Iván Jiménez no ha canviat el guió de partit d'una Catalunya que ha continuat jugant amb paciència i entre línies per tal de buscar forats entremig de l'entramat defensiu del conjunt rival.

L'intercanvi de cops entre els dos equips ha continuat dominant l'escena fins que una gran jugada de les catalanes al minut 15 ha canviat el signe del duel. L'ala catalana, Daniela Salvat, amb una gran acció individual a la banda esquerra, ha fet trontollar el travesser amb un xut molt potent que ha acabat als peus de Florencia de León, que ha definit amb molta classe el refús per tornar a posar les taules al marcador (1-1). Poca estona li ha durat l'alegria a les jugadores de Jordi Barrero. El FS Castelldefels ha tornat a colpejar només un minut més tard de l'1 a 1 amb el seu segon gol, obra de Rocío López, que ha picat lleugerament la pilota per superar Laia Gómez i fer pujar l'1 a 2.

Quan semblava que el matx estava destinat a acabar amb la victòria momentània de les castelldefelenques, una excel·lent jugada per banda dreta de Florencia de León l'ha sabut materialitzar a la perfecció Laura Torres al segon pal per enviar el partit amb un 2 a 2 a la mitja part.

Inici fulgurant. Les catalanes han sortit dels vestuaris amb la cinquena marxa posada i amb un objectiu entre cella i cella: tornar a perforar la xarxa de Nayeli Busquets. Dit i fet. Una recuperació al cercle central de Laura Torres ha acabat amb un u contra u davant de la portera del Castelldefels que Torres ha materialitzat de forma excepcional amb un retall deliciós per acabar marcant a porteria buida el 3 a 2. Tot i l'avantatge al lluminós, les catalanes han seguit pressionant molt amunt i ofegant la sortida de pilota del rival, però les d'Iván Jiménez han tornat a fer gala de la seva qualitat i han pogut marcar el 3 a 3 amb una diana gentilesa de Leire Aguiar al minut 28. L'empat ha donat una gran dosi de confiança a les castelldefelenques, i això ho ha sabut aprofitar l'equip de Segona Divisió per colpejar amb el 3 a 4, obra de Leiza Hernández al minut 34, mitjançant una jugada vertical que Hernández ha materialitzat després d'una assistència magistral de Laia Vidal des de pista defensiva.

Tot i l'adversitat de la situació, Catalunya no ha tirat la tovallola. Jordi Barrero, empès pel seu caràcter ambiciós, ha decidit pujar l'aposta i sortir de cinc, un moviment que li ha sortit d'allò més bé al seleccionador català. En una de les primeres jugades amb portera jugadora, Mireia Tremps ha aprofitat una gran acció ofensiva de les seves companyes per enviar la pilota al fons de la xarxa rival i fer pujar el 4 a 4 (minut 38). Catalanes i castelldefelenques intercanviaven situacions de cinc per buscar el gol definitiu i adjudicar-se un triomf molt treballat per part dels dos conjunts. La victòria podia caure per qualsevol dels dos costats, i finalment ho ha acabat fent pel de les de Jiménez, que han sentenciat el partit amb el 4 a 5 amb un xut llunyà, però precís, de Rocío López quan quedaven pocs segons perquè el cronòmetre arribés a zero. Catalunya encara ha disposat d'alguna ocasió perillosa que podria haver posat el 5 a 5 al marcador, però finalment les jugadores de Barrero no han pogut marcar i s'han hagut de conformar amb una molt bona actuació.