Catalunya sub 17 femenina topa contra un molt bon CFS Eixample
FS Notícies | 17/12/2018
La Selecció Catalana sub 17 de Futbol Sala ha perdut per 1 gol a 2 davant d'un conjunt barceloní que ha sabut aprofitar les ocasions a la primera meitat i que ha aguantat les envestides de les catalanes en els segons vint minuts de partit.
Catalunya
1 - 2
CFS Eixample
Catalunya
Júlia Sanz, Clara Sitjas, Laia Gómez, Florencia de León, Alba Oliver, Clara Segado, Kristine Claire, Laura Torres, Mireia Tremps, Mireia Gómez, Daniela Salvat, Carla Calvo i Andrea Luna.
Sara Carrera,, Laia Vílchez, Mar Garcia, Carlota Cobo, Nahia Jaussi, Roser Maymó, Yaiza Calvillo i Bea de la Cruz.
1-2 Andrea Luna (12').

0-1 Yaiza Calvillo (7') i 0-2 Roser Maymó (7').

Carla Cobo (30') i Laia Vílchez (32').
Jordi Garcia (àrbitre principal) i Anaïs Olaya (àrbitre assistent).

Inici fulgurant de les barcelonines. Les jugadores de Pep Antoni Roig han sacsejat ben aviat el matx amb 2 gols en dues jugades consecutives al minut 7 de partit, dues dianes de Yaiza Calvillo (0-1) i de Roser Maymó (0-2) que han posat contra les cordes al combinat de Jordi Barrero en un tres i no res. Els dos gols de l’Eixample no han intimidat ni molt menys una Catalunya que, en comptes de tirar-se més enrere, ha tret el cap i ha començat a jugar amb més comoditat. La valentia de les catalanes ha tingut recompensa al minut 12 de la primera meitat, quan Andrea Luna ha reduït diferències amb una gran definició després de retallar amb molta classe la portera rival (1-2).

Les ocasions en els dos cantons de la pista s’han convertit en la tònica dels últims minuts del primer acte, però les defenses s’han imposat als atacs i el duel ha arribat al descans amb l'1 a 2 a l’electrònic.

L’intercanvi de cops entre els dos equips ha continuat en la seva màxima expressió en un inici de segona part marcat per la igualtat sobre la pista. Les catalanes han signat bons minuts de joc amb una molt bona circulació de pilota i una gran solidesa en la construcció del joc estàtic, però la seriositat i l’ordre tàctic de les barcelonines no permetia Catalunya materialitzar les seves ocasions.

La fatiga acumulada per part dels dos equips durant els darrers compassos del duel ha afavorit la generació d’espais i els un contra uns a les dues porteries. La Selecció Catalana ha tingut oportunitats per empatar i l’Eixample per fer l’1 a 3, però finalment el marcador no s’ha mogut i les jugadores de Pep Antoni Roig s’han acabat enduent la victòria del Pavelló Esportiu Can Cases de Martorell.