Catalunya sub 18 guanya per 3 a 0 a Extremadura
Notícies Generals | 22/12/2013
La Selecció Catalana sub 18 femenina s'ha imposat per 3 a 0 a Extremadura, aconseguint els 6 punts possibles de la classificació de la 1a fase del Campionat d'Espanya sub 18 femení.

Alineacions:

Catalunya:  Paula Canals, Núria Garrote, Vesela Ivanova (Laia Díaz, 53'), María Pilar Garrote, Andrea Granados, Mayra Tàrraga (Carola García, 63'), Laia Castilla (Noelia Pérez, 58'), Tània Moyano, Andrea Sánchez, Queralt Gómez.

Extremadura: Amparo Rodríguez, Irene Ramos (Esther Salguero, 65'), Elsa Guerra, Saray Gómez, Mirella Calderón, Victoria Reyes, Sara Mayoral, Nuria Manso, Sofía Pérez (Clara Pascual, 44'), Saray Mateos, Ángela Merchán (Carmen Hermosel, 58').

Gols: 1 - 0 Núria Garrote (16'), 2 – 0 Andrea Sánchez (22'), 3 – 0 Laia Castilla (53')

Conjunt Arbitral:

Àrbitre: Alejandro Fernández Pérez
Assistents: Olga Gómez López i Andrea Rius Antiga
4t àrbitre: Carlos López Buendía

Crònica:

La Selecció de Lluís Cortés s'ha imposat a la d'Extremadura per 3 gols a 0. El domini de les catalanes s'ha fet palès des del primer minut del partit, mitjançant el domini de la pilota i les ocasions de gol.

El primer gol ha arribat al minut 16, des dels 11 metres. Núria Garrote ha xutat el penal que les extremenyes havien fet sobre Andrea Granados. En els següents minuts, s'han produït diverses jugades de perill a l'àrea extremenya i al minut 22, Andrea Sánchez ha pogut esquivar la defensa rival per situar-se sola davant la portera i marcar el 2 a 0.

Extremadura, per la seva banda, ho ha tingut molt difícil per aproximar-se a l'àrea catalana. Només han pogut arribar en un parell de jugades de córner que no s'han definit.

A la represa, el domini català ha continuat i les catalanes no han cessat de buscar el tercer gol. Un gol que finalment ha estat obra de Laia Castilla mitjançant un xut potent.

El partit ha acabat amb el 3 a 0 al marcador, malgrat que hi ha hagut ocasions per fer augmentar més la diferència. Catalunya, doncs, ha sumat 3 punts més a la classificació i  jugarà la 2a fase de la Competició amb els 6 punts possibles.