Catalunya sub 18 perd contra Madrid
Notícies Generals | 15/03/2013
Catalunya no ha pogut superar a Madrid en el primer partit de la segona fase del Campionat d'Espanya sub 18 masculí al Camp Municipal de Viladecans.
Catalunya sub 18 perd contra Madrid Alineacions

Catalunya: Joseph Ondoa, Johnattan Vinasco (Genís Montoliu, 4'), Elohor Godswill, Alberto Merino, Carles Soria (Miquel Poveda, 76'), Pau López, Ivan Salvador, José M Fernández, Sekou Gassama, Enric Sánchez (Zacharie Lionel Enghene, 46'), Óscar Torre (Johnatan Toledo, 46').
Madrid: Álvaro Peral, Alejandro Gómez, Mario Hermoso, Ivan Gabriel Cañete, José Leon (Rubén Quirós, 87'), Lucas Francois Bernard, Ivan Calero, Borja Martínez, Adrián Saballs (Alan Ávila, 77'), Javier Muñoz (Pablo Clavería, 61'), Jorge Shafa (Fco José Fargallo. 61').

Gols: 0-1 Javier Muñoz (15'), 0-2 Borja Martínez (21'), 1-2 Carles Soria (34'), 1-3 Ivan Valero (49')

Targetes Grogues:

Catalunya: José M Fernández (44'), Zacharie Lionel Enghene (64'), Jonathan Toledo (88')
Madrid: Javier Muñoz (43'). Ivan Calero (47), Mario Hermoso (80'), Lucas F Bernard (85'), Jose Leon (87'), Fco José Fargallo (88')

Conjunt Arbitral:

Àrbitre: Sr. Juan RODRÍGUEZ PORTOLES
Assistents: Sr. Santiago ÍÑIGUEZ GÁMEZ i Sra. Tània CABILDO GARCÍA
4rt àrbitre: Sr. Edgar CARMONA MARTÍNEZ

Crònica:

La Selecció de Catalana i la de Madrid han arribat a la segona fase del Campionat amb un ple de victòries de la fase prèvia i amb aspiracions reals al títol. El partit d'avui suposava una prova de foc per ambdues seleccions. Madrid, però, no ha perdonat i ha aconseguit guanyar a Catalunya per 3 gols a 1.

Els jugadors de Pablo Sanz han perdut contra una selecció madrilenya molt ben posicionada dins el terreny de joc i que ha sabut aprofitar les oportunitats creades.

Al minut 16, Madrid s'ha avançat al marcador amb un xut de Javier Muñoz amb un xut des de la frontal que no ha pogut aturar Ondoa. Sis minuts més tard, Borja de falta directa, ha marcat el 0-2. La Catalana ha aconseguit ajustar el marcador amb una bona combinació ofensiva que ha materialitzat Soria. Amb el 1-2 s'arribava al descans.

A la represa, Catalunya ha sortit amb el intent de capgirar el marcador, però de seguida, una errada defensiva ha penalitzat la Selecció. Ivan Calero ha marcat a porta buida després que el seu equip recuperés la pilota a l'àrea catalana.   A partir d'aquest moment, més control de Madrid tot i que la Selecció Catalana s'ha llençat en atac per intentar escurçar la distància en el marcador. No ha estat així i, finalment, Madrid s'ha endut el partit per 1 a 3.

D'aquesta manera la Selecció Catalana no suma punts en el primer partit de la Segona Fase del Campionat. Diumenge jugaran contra Extremadura.