Catalunya sub 19 femenina de futbol sala cau eliminada amb el cap ben alt
FS Notícies | 29/12/2019
La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha guanyat 6 a 1 a Navarra però cau eliminada del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques.

6 - 1
NAVARRA
Laia Gómez, Laura Garcia, Geraldine Gama, Laura Torres, Nuria Canals, Andrea Luna, Laura Piera, Erika Marzo, Mireia Gómez, Laura Latorre, Julia Peña i Maria Melero.
NAVARRA
Daniela Vitas, Maider Oses, Naiara Villanueva, Irati Oneca, Ainhoa Quesada, Sara Cerdan, Nerea Santesteban, Teresa Martínez, Cristina Becas, Ana Labayen, Maria Oficialdegui i Irati Amostegui
1-0 Geraldine Gama (8'); 2-0 Laura Torres (8'); 3-0 Geraldine Gama (9'); 4-1 Geraldine Gama (19'); 5-1 Geraldine Gama (36'); 6-1 Laura Latorre (38').

3-1 Sara Cerdán (17').
Joaquim Rodríguez i Daniel Ruso (àrbitres principals) i Javier Bellido (jutge de taula).

Espectadors: 480 persones

Gols i bon joc per acomiadar-se dels Campionats d’Espanya. La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha guanyat per un contundent 6 a 1 davant la Selecció de Navarra per acomiadar els Campionats d’Espanya. Les quadribarrades han sentenciat el partit amb tres dianes en només dos minuts a l’equador del primer temps. A la represa, les noies de Jordi Gay han practicat un joc vistós i han acabat d’arrodonir el marcador amb Geraldine Gama com a protagonista, autora de 4 gols

En dos minuts es decideix el partit. Altra vegada Catalunya sub 19 femenina de futbol sala ha sortit al partit amb molta personalitat i amb ganes de corregir els errors del primer enfrontament. Les catalanes han dominat la pilota davant d’una Navarra sempre combativa i competitiva, però en només dos minuts el partit s’ha trencat. Ha estat a partir del minut 8 de joc quan Geraldine Gama ha aprofitat un rebot de la portera per obrir la llauna. Amb l’embranzida del gol i a la següent jugada, Laura Torres ha finalitzat de forma magistral un bon contraatac per marcar el segon. Les catalanes han seguit amb eufòria i un minut més tard, Geraldine ha marcat el tercer amb una jugada d’estratègia. Navarra ha intentat reaccionar a aquest cop tan dur, i ha trobat el premi del gol al minut 17 quan Sara Cerdan ha recuperat la pilota i amb un fort xut, ha superat a la portera catalana. Tot i això, encara ha quedat temps perquè, altra vegada Geral, després d'una assistència de Laura Latorre, marqués el 4 a 1, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa les dues Seleccions han seguit lluitant, amb molta intensitat però amb menys ocasions de gol. Les més clares de Catalunya, que ha creat perill amb l’estratègia. I així, el cinquè de Geral, firmant un pòquer de gols. Ja a les acaballes del partit i des dels 10 metres, Latorre ha establert el definitiu 6 a 1 deixant molt bones sensacions a la Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala.

Abans de començar el partit, s’ha fet entrega d’obsequis entre l’Ajuntament de Malgrat de Mar, la Real Federació Espanyola de Futbol i la Federació Catalana de Futbol.

El partit ha comptat amb les presències del vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet; del Director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle; l’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader; el regidor d’esports de Malgrat de Mar, Ludwig Ivan; els directius de la Lliga Catalana de Futbol Sala i de la Federació Catalana de Futbol, Juan Carlos Hueto, Miquel Àngel Esquerre i Pep Graus; els directius de la Federació Catalana de Futbol, Rosend Abella, Antonio Jiménez i Albert Montull; el secretari del Comité Nacional de Futbol Sala de la Real Federació Espanyola de Futbol, Paco Sedano; i la seleccionadora absoluta espanyola de futbol sala, Clàudia Pons.

Per tal de poder seguir els resultats dels partits, així com les notícies relacionades amb aquesta fase prèvia, està disponible un apartat específic a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol al qual es pot accedir a través del bàner situat a la portada de futbol sala del portal web, o bé, fent clic aquí.