Catalunya sub 20 femenina de futbol sala s’imposa 5 a 2 a un CFS Eixample molt combatiu
FS Notícies | 27/11/2018
La Selecció Catalana sub 20 femenina de futbol sala ha treballat molt per endur-se la victòria davant d’un conjunt barceloní que s’ha quedat sense benzina a la segona meitat.
5 - 2
CFS EIXAMPLE
Anna Muniesa, Laura Piera, Marta Collado, Irina Godó, Èlia Gulli, Maria Recio, Marta Luján, Marta de los Riscos, Anna Escribano i Laia Jordán.
Sara Carrera, Berta Molla, Laia Vílchez, Mar Garcia, Carlota Cobo, Emma Cardoner, Nahia Jaussi, Roser Maymó i Yaiz Calvillo.
1-0 Marta de los Riscos (3’); 2-0 Maria Recio (11’); 3-1 Marta de los Riscos (23’); 4-2 Èlia Gulli (31’) i 5-2 Marta Luján (36’).

2-1 Laia Vílchez (12’) i 3-2 Emma Cardoner (28’).
Soraya Ortega (àrbitre principal) i Anna Carretas (àrbitre assistent).

Selecció Catalana sub 20 femenina de futbol sala

CFS Eixample

Intercanvi de cops. Les jugadores de Jordi Gay han sortit amb la cinquena marxa posada i han inaugurat l’electrònic al minut 3 de partit, amb una diana gentilesa de Marta de Los Riscos, després d’aprofitar una recuperació a dins de l’àrea rival. El bon inici de Catalunya no ha intimidat un Eixample que s’ha anat fent més fort durant el transcurs dels minuts, i que ha gaudit d’oportunitats gràcies a la intensitat defensiva i a la bona pressió després de la pèrdua. Tant els uns com els altres s’han anat sentit més còmodes sobre la pista a mesura que el duel arribava a l’equador de la primera meitat, però ha estat la selecció catalana qui ha tornat a marcar gràcies a un gol de Maria Recio al minut 11, aprofitant el rebuig suau de la portera rival.

Acció i reacció de les barcelonines. El conjunt entrenat per Pep Antoni Roig ha respost el revés del 2 a 0 només un minut més tard, quan Laia Vílchez ha perforat la porteria de la selecció després de signar una gran jugada individual (2-1).

Amb el 2 a 1 s’ha entrat de ple en una segona meitat en què les jugadores de Jordi Gay han segellat el triomf. Marta de los Riscos ha marcat el 3 a 1 al minut 3 de la represa, una diana que ha tornat a trobar resposta barcelonina. L’Eixample, voluntariós i amb les idees molt clares, ha escurçat diferències al minut 28 amb un xut potent d’Emma Cardoner des de la banda dreta (3 a 2). Tot i l’intent de reacció, l’equip de Pep Antoni Roig s’ha quedat sense forces al tram final de partit i això ho ha aprofitat Catalunya per acabar de sentenciar el duel amb un gol de Èlia Gulli al minut 21 (4-2) i un de Marta Luján de falta directa al minut 26 (5-2).