Catalunya sub 20 femenina imposa la seva llei contra el FS Ripollet
FS Notícies | 17/12/2018
La Selecció de Jordi Gay ha portat el ritme del partit durant els quaranta minuts i ha aconseguit un triomf molt treballat davant d'un FS Ripollet que ho ha intentat tot fins a l'últim segon.
Catalunya
3 - 2
FS Ripollet
Catalunya
Marta Collado, Marta Luján, Anna Escribano, Marta de los Riscos, Anna Muniesa, Laura Piera, Alexandre Giró, Irina Godó, Èlia Gulli, Ruth Aurin, Laia Jordán i Maria Recio.
FS Ripollet
Anna Giraldes, Marta Colomé, Sara Hernández, Elena Fernández, Ester Gimeno, Sílvia Sanchez, Carlota Molhoek i Nerea Oruj.
1-0 Marta de los Riscos (6'); 2-1 Marta Collado (12') i 3-1 Irina Godó (32').

1-1 Marta Colomé (9') i 3-2 Carlota Molhoek (37').
David Mas (àrbitre principal) i Anaïs Olaya (àrbitre assistent).

Primera meitat de domini català. Les jugadores de Jordi Gay han controlat el ritme del partit durant uns vint primers minuts en què les catalanes podrien haver marxat amb algun gol més al marcador. L’estil proactiu i alegre de la Selecció ha guanyat durant el primer acte la proposta reactiva i combativa del FS Ripollet. Marta de los Riscos ha inaugurat el lluminós (1-0) al minut 6 amb un gran xut creuat a la sortida d’un córner que ha acabat al fons de la porteria de les vallesanes. El gol català ha tingut una ràpida reacció per part de l’equip dirigit per Iñaki Forcés. La tanca del conjunt ripolletenc, Marta Colomé, ha posat novament les taules al marcador després de superar Laia Jordán amb un tir molt col·locat que ha significat l'1 a 1.

Tot i el gerro d’aigua freda que ha suposat l'empat, el combinat català ha continuat insistint fins a trobar el 2 a 1. Ho ha fet Marta Collado, que al minut 12 ha aprofitat una pilota dividida per engaltar una canonada molt potent que ha perforat l’escaire de la porteria rival i que ha enviat el duel al descans amb el 2 a 1.

El guió de partit no ha canviat a la represa. Un Ripollet amb les idees molt clares es mantenia consistent a darrere mentre esperava amb paciència oportunitats per encadenar atacs verticals. Les jugadores d'Iñaki Forcés s’han anat carregant de confiança a mesura que passaven els minuts, i això les ha permès crear més perill sobre de la porteria catalana. Tot i l’embranzida vallesana, Catalunya ha mantingut el seu esperit proactiu i ha eixamplat diferències amb una excel·lent rematada des de més de 10 metres d’Irina Godó, que ha posat el 3 a 1 al marcador aprofitant una pilota que havia quedat morta més enllà de la frontal de l’àrea.

El Ripollet ha posat tota la carn sobre la graella i ha tornat a entrar en la lluita per la victòria amb un gol de Carlota Molhoek al minut 37, quan les del Vallès jugaven de cinc. El partit ha arribat molt ajustat als últims minuts. Les ripolletenques ho han intentat fins al final, i fins i tot han enviat una pilota al pal en l’últim segon, però el combinat de Jordi Gay s'ha mantingut molt sòlid i s’ha acabat adjudicant una victòria molt treballada.