Catalunya supera a Astúries per 3 a 1
Notícies Generals | 21/12/2012
Catalunya ha vençut a la selecció asturiana en el primer encontre de la primera fase del Campionat d'Espanya femení sub 18 que es celebra aquest cap de setmana a Sant Joan Despí.
Catalunya supera a Astúries per 3 a 1 Les noies de Natàlia Arroyo han guanyat a la Selecció d'Astúries aconseguint, així, 3 punts en la classificació del Campionat d'Espanya sub 18 femení. A continuació la crònica del partit:

Alineacions:

Astúries: Ana Vallés, María Sánchez-Millagón, Elizabet Rodríguez, Raquel Espada, María Iglesias (Diandra Alonso, 86'), Aida Cuesta, Ana Acuña (Jessica Fernández, 79'), Isabel Corte, Isabel Álvarez (Eva María Cachon, 70'), Eika Samia Lima (Lorena Suárez, 76'), Aroa González.

Catalunya: Mireia Nàgel, Elba Vergés, Carola García (Mónica Orteu, 72'), Yaiza Pérez, Núria Mendoza, Alba Pomares, Aroa León, Tània Moyano (Judith Fernández, 68'), Carla Moyano, Paola Soldevila, Carla Puiggrós (Andrea Granados, 68').

Gols: 0-1 Elba Vergés (45'), 1-1 Isabel Corte (60'), 1-2 Judith Fernández (71'), 1-3 Núria Mendoza (90')

Crònica:

El partit ha començat amb un domini altern per part d'ambdós equips, tot i que Catalunya ha tingut més el control de la pilota.

La primera oportunitat del partit s'ha produït en el minut 24 després que la jugadora asturiana, Erika Samia, enviés una centrada-xut al pal esquerra de la porteria defensada per la Mireia Nàgel. A partir d'aquest moment, Catalunya s'ha estirat una mica més i ha començat a dominar més el partit, produïnt-se més arribades a la porteria rival per part de les jugadores catalanes.

Alba Pomares, al minut 43, ha avisat del perill de la Selecció Catalana amb una jugada individual que ha acabat amb una forta rematada que la portera asturiana ha pogut enviar a córner. El primer gol, però, ha arribat en el darrer instant de la primera part, quan Elba Vergés ha rematat a porteria i la jugadora asturiana Elizabet Rodríguez ha desviat la pilota fora de l'abast de la portera.

La segona part ha estat més disputada i amb més oportunitats de gol, com s'ha reflectit al marcador. Les oportunitats més clares les ha tingut Catalunya, però ha estat Isabel Corte qui ha igualat el partit fent el gol de l'empat. Nou minuts després, Judith Fernández ha marcat un gran gol després d'una impecable rematada de cap. A partir d'aquest moment, les oportunitats de Catalunya han continuat fins que en el minut 90, un penal, transformat per Núria Mendoza, ha fet pujar el 1-3 definitiu al marcador.