Catalunya supera un combatiu Palau en un duel emocionant
FS Notícies | 12/02/2018
La Selecció Catalana sub 21 femenina de futbol sala doblega per 2 a 1 a un rival lluitador en un partit que s'ha decidit al segon temps.

Fitxa tècnica

CATALUNYA, 2: Anna Muniesa, Anna Munné, Sònia Blanco, Marta Collado, Paula Jiménez, Iris Amaro, Marta de los Riscos, Laura Oliva i Roser Maymó.

CFS FEMISPORT PALAU CLUB, 1: Mariona Solà, Mariona Olivella, Etefa Jémez, Anna Escribano, Sandra Torres i Berta Ramos.

Gols segona part: Iris Amaro (1-0, 21’), Sònia Blanco (2-0, 23’), Estefa Jémez (2-1, 29').

Targetes grogues: No n’hi ha hagut.

Àrbitre: Joaquín Rodríguez Vila.

Àrbitre assistent: Montserrat Luque Tugas.

La Selecció Catalana sub 21 femenina de futbol sala s’ha imposat per 2 a 1 al Femisport Palau, de Segona Divisió Nacional, en un xoc amistós disputat a Cervelló. En un partit entretingut i emocionant, les de Clàudia Pons s'han emportat la victòria per la mínima gràcies a un gran segon temps.

Els primers compassos del partit han estat marcats per la igualtat entre ambdós conjunts i les poques ocasions de gol. A mesura que transcorrien els minuts, la Selecció ha començat a imposar a poc a poc el seu estil de joc davant d’un Palau que s’ha trobat còmode esperant la seva oportunitat al contraatac. La primera arribada perillosa catalana ha estat un xut ras d’Anna Munné que ha aturat Mariona Solà sense dificultats.

La Selecció ha continuat buscant avançar-se en el marcador a través d’un joc de constants combinacions, buscant la mobilitat de les jugadores. Generant aquests espais, Roser Maymó ha provat fortuna amb un tir llunyà que ha impactat en les cames d’una defensora. Quan faltaven dos minuts per al descans, Paula Jiménez ha tingut l’1-0 en les seves botes, però el seu xut ha sortit fora per poc.

En la represa, el Palau, que no ha pogut comptar amb totes les seves futbolistes a causa de les condicions climatològiques, ha intentat aproximar-se més sovint a l’àrea catalana. No obstant això, s’ha trobat amb una Selecció sòlida que ha tapat bé els espais. Marta de los Riscos ha gaudit d’una bona oportunitat per anotar, però el seu xut ha sortit lleugerament desviat.

Al minut 6 del segon temps, una assistència de Marta Collado l’ha aprofitat Iris Amaro per marcar l’1-0 amb un remat acrobàtic en carrera. Amb avantatge en el marcador, les de Clàudia Pons s’han trobat encara més còmodes en la pista. D’aquesta manera, Sònia Blanco ha aprofitat un mal refús de Mariona Solà per marcar el 2 a 0. Quan faltava un minut per al final, Estefa Jémez ha anotat el definitiu 2 a 1 finalitzant un ràpid contraatac.