Catalunya tomba la Regió de Múrcia amb golejada
Futbol Femení | 01/05/2019
La Selecció Catalana sub 12 femenina ha guanyat el segon partit de la Fase Única del Campionat d’Espanya a la Regió de Múrcia per 9 gols a 0.

9 - 0
REGIÓ DE MÚRCIA
Rocío Romano, Jana Rueda, Nerea Carmona, Lorena Cubo, Martina González, Cèlia Segura, Laia Abdon, Mar Ballesta. També han jugat: Noa Malagelada, Noa Jiménez, Daniela Martínez, Sol Taboada, Ainoa Gómez, Noa Ortega.
Irene Zapata, Ángela Ruiz, Carla Castiñeyras, Marina Ruiz, Rosario Pardo, María Tomás, María Isabel Abellán, Marta Jiménez. També han jugat: Zoe Toral, María Boluda, Inmaculada López, Olimpia López, Sabrina Poveda, Lucía Galindo.
Nerea Carmona (1-0, 10’); Mar Ballesta (2-0, 18’); Lorena Cubo (3-0, 18’); Daniela Martínez (4-0, 21’); Noa Ortega (5-0, 24’); Mar Ballesta (6-0, 25’); Jana Rueda (7-0, 27’); Noa Ortega (8-0, 33’); Cèlia Segura (9-0, 35’).

Catalunya ha demostrat la seva força en els primers deu minuts de joc davant la Regió de Múrcia. En el segon duel corresponent a la Fase Única del Campionat d’Espanya sub 12 femení, la Selecció Catalana no ha donat cap opció a les murcianes, dominant de principi a fi amb un joc elegant i de precisió. Cèlia Segura ha generat la primera ocasió amb un xut que ha sortit fregant el travesser. L’han seguit Laia Abdon i Nerea Carmona amb ocasions molts clares. La mateixa Nerea ha estat qui ha obert el marcador amb un potent xut des de mig camp. I a les acaballes de la primera part, Mar Ballesta i Lorena Cubo amb dues accions calcades a tres quarts de camp han ampliat l’avantatge amb el 3-0.

El segon temps ha tingut el mateix guio, amb una Catalunya imponent, no concedint ocasions al darrere i molt segura i confiada al davant. Just començar, Daniela Martínez ha rematat de cap en un córner per fer el quart. Noa Ortega s’ha lluït en una acció individual, regatejant la seva defensora i marcant el 5-0. Un minut més tard, Mar Ballesta ha tornat a obtenir premi quan ha xutat al pal i el rebot li ha estat favorable per marcar. La central Jana Rueda també ha volgut dir la seva en un servei de córner, marcant de cap al primer pal. Noa Ortega ha sumat de nou gràcies a la internada en diagonal de Laia Abdon per la banda. El seu xut l’ha refusat la portera murciana i ha caigut als peus d’Ortega per establir el 8-0. I Cèlia Segura encara ha tingut temps de fer el novè en rebre una bona passada a l’espai i creuar el xut.

Amb aquesta àmplia victòria, la Selecció Catalana sub 12 femenina agafa aire per encarar l’últim partit del dia, a les 19.40 hores, enfront el combinat de Galícia. Tots els partits es poden seguir en directe AQUÍ. Al duel ha estat present el vicepresident primer de l’FCF Josep Llaó i el director del CTE, Fèlix Gimeno.