Celebrat el 6è Clínic de Tecnificació de Formació Bàsica del CTA
Comitè Àrbitres | 26/11/2018
Un total de 29 àrbitres de totes les delegacions comarcals de Catalunya han portat a terme diverses activitats a Lloret de Mar.
Celebrat el 6è Clínic de Tecnificació de Formació Bàsica del CTA

El 6è Clínic de Tecnificació de Formació Bàsica, organitzat pel Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol, s'ha desenvolupat durant el dies 23, 24 i 25 de novembre, a Lloret de Mar. S’han celebrat diverses activitats a l'Hotel Guitart Central, mentre que les pràctiques s'han dut a terme al camp de futbol de les pistes d'atletisme.

Amb la participació de 29 àrbitres de totes les delegacions comarcals de Catalunya, el Clínic ha complert els dos objectius inicialment plantejats: servir d'al·licient i d'oportunitat de formació i instrucció tècnica-tàctica a un grup d'àrbitres en fase bàsica de formació i, en segon lloc, permetre a l'Àrea Tècnica realitzar la selecció dels àrbitres, considerats talents i que, després de realitzar dos partits de prova i obtenir la qualificació d'aptitud, podrien ascendir en el mes de desembre a Tercera Catalana.

El director del CTA, Xavi Moreno, ha dirigit l'esdeveniment, i ha destacat i felicitat els participants pel seu bon nivell de preparació inicial, participació activa en les sessions, capacitat de treball en equip i, en definitiva, l'actitud mostrada per tots ells.

L'Àrea Tècnica, amb el seu responsable, Antxón Uzcudun, ha estat al capdavant de l'organització del mateix, comptant amb la participació del cap de Capacitació, Jaume Reverté, del subdirector, Jordi Fernández, i amb el suport d’Eduard Pérez Sánchez.

A les dues jornades, el preparador físic, Diego Ricci, ha dirigit sessions d'introducció als coneixements bàsics de l'entrenament físic amb jocs i habilitats, finalitzant amb un control de rendiment.

Antxón Uzcudun ha volgut lloar "el bon i uniforme nivell de tots els nois i noies que han vingut al Clínic. Estem realment molt satisfets que, amb el poc temps que porten incorporats al CTA, han demostrat ja una notable base tècnica de coneixement de les Regles i, per altra banda, uns criteris tàctics i interpretatius molt adequats durant les pràctiques de camp".

Per finalitzar, prèviament al dinar de comiat, el director Xavi Moreno ha procedit a clausurar el Clínic agraint a tots la seva activa participació i desitjant-los, amb el treball i esforç necessaris, una ràpida progressió en la seva carrera arbitral.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.