Ceuta i Galícia s’acomiaden empatant
El domini de Galícia i l’efectivitat de Ceuta propicien un empat a 3 en un partit vibrant i competit.
CEUTA
2 - 2
GALÍCIA
CEUTA
David Rodríguez, Iker Amores, Adrián Robles, Carlos Gómez, Ayoub Sougrati, Pedro Berruezo, Omar Mohamed, Iñaki Infante, Ubai Mohamed, Adam Bujiar, Raul Salguero i Alejandro Rodríguez.
GALÍCIA
Jorge Cruz, Yeray Espiñería, Ivan Castro, Aitor Álvarez, Fernando Yanes, Diego Carreira, Mikel Otero, Mauro Dorado, Mathias Fabián Maidana, Ismael Brea, Brais Ferradas i Jorge González.
Omar Mohamed (0-1, 1’); Ubai Mohamed (1-2, 18’); Ubai Mohamed (2-3, 24’).

Mauro Dorado (1-1, 15’)Fernando Yanes (2-2, 20’); Mathias Fabián Maidana (3-3, 32’).
Enrique Blázquez Sierra i Eduard Monferrer Pérez (àrbitres), i Juan Alberto Duaso Ortiz (cronometrador).

Espectadors: Unes 50 persones.

Les seleccions de Ceuta i Galícia, que a la fase de grups havien quedat en 3a posició dels grups C i B respectivament, s’han enfrontat en la innovadora fase de continuació que els ha permès disputar un quart partit per gaudir de més minuts i bones experiències. El conjunt de Ceuta ha sortit ben endollat al parquet de Puigcerdà, i fruit d’això ha anotat el primer gol quan només s’havien disputat 20 segons de partit. Una bona jugada per banda de l’Omar Mohamed superant en l’1 contra 1 un defensor gallec, l’ha situat davant del porter i des de la frontal de l’àrea amb un xut ras escorat, ha posat per davant en el marcador l’equip ceutí.

La selecció de Galícia, tot i encaixar gol només iniciar l’encontre, no ha decaigut, ha pres la iniciativa del joc i ha començat a generar perilloses ocasions interceptades pel porter rival, David Rodríguez. Ceuta defensant a mitja pista i sortint al contraatac aconseguia resistir les envestides gallegues.

A partir del minut 10 de partit, el joc ha entrat en una fase de transicions ofensives per part d’ambdós equips, sense un dominador clar i amb un ritme frenètic. Aquesta situació ha propiciat una recuperació en primera línia de pressió del pivot gallec, Mauro Dorado, que ja amb la pilota controlada ha fet un potent xut creuat, que ha entrat per l’escaire esquerre de la porteria quan encara restaven 5 minuts per arribar al descans del partit.

Al minut 18 de l’encontre, Ceuta ha disposat d’una falta lateral que Ubai Mohamed ha transformat en gol, mitjançant un xut directe desviat lleugerament en rebotar a les cames d’un defensa. Tot i el cop moral, la selecció gallega ha augmentat la intensitat i s’ha vist recompensada amb un gol a falta de 9 segons per la mitja part, gràcies a un xut centrat des de 10 metres de Fernando Yanes. Amb aquest resultat d’empat a 2, els equips enfilaven el túnel de vestidors per descansar i corregir aspectes tàctics del joc.

A la represa, Galícia ha pres el control del joc tancant Ceuta a 10 metres i fent fins a 3 pals en menys de 3 minuts. Però la falta d’encert ha estat castigada amb un gol de Ceuta, novament marcat per Ubai Mohamed, que ha superat el porter rival amb sang freda col·locant la pilota al pal esquerre. Galícia per intentar invertir el marcador ha modificat el sistema d’atac passant del joc amb pivot, al joc de 4. Gràcies al canvi ha generat clares ocasions de gol i una d’elles l’ha aprofitat en Mathias Fabián Maidana, després de rebre al punt de penal i transformant per l’escaire esquerre al minut 32.

El final ha estat molt igualat, ambdós equips han disposat de clares ocasions fins al darrer instant, però el marcador ja no s’ha mogut més i d’aquesta manera, Ceuta i Galícia han tancat la seva participació amb un empat.