Classe pràctica d’ àrbitres assistents al Penedès - Garraf
Comitè Àrbitres | 13/11/2017
Al Camp Municipal de Les Cabanyes, a l’Alt Penedès, la subdelegació del CTA al Penedès - Garraf, amb el seu responsable al capdavant, Antonio Artero, ha ofert una sessió pràctica enfocada a la tasca que desenvolupen els àrbitres assistents.
Classe pràctica d’ àrbitres assistents al Penedès - Garraf

La classe, dirigida a tots aquells nous àrbitres de la subdelegació que s’han incorporat aquesta temporada, així com també a tots aquells altres interessats, ha tingut com a principal objectiu formar i introduir el col·lectiu arbitral en l’exercici habitual de tot àrbitre assistent, guiant-los en l’aprenentatge de les eines essencials i bàsiques per tal d’adquirir la suficient capacitat pràctica en aquesta modalitat.

Els àrbitres més novells han pogut aprendre i gaudir de la sessió pràctica amb molt d’èxit, gràcies als consells i directrius impartides per l’instructor de la jornada, Antonio Artero, qui amb l’ajuda dels col·laboradors de la subdelegació, ha instruït i format a tots els àrbitres presents a través de la seva experiència i coneixements de la matèria, acreditada durant anys com a àrbitre assistent internacional FIFA.

Des del CTA de l’FCF agraïm al president del FC Les Cabanyes, Ernest Gallart, la seva predisposició i col·laboració amb la subdelegació del Penedès-Garraf cedint les seves instal·lacions per la jornada pràctica de formació.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.