Classificació per la fase final del Campionat
Notícies Generals | 23/02/2014
La Selecció Catalana sub 16 femenina ha guanyat per 2 gols a 0 a les Illes Balears i ha aconseguit la classificació per la fase final del Campionat d'Espanya.

Catalunya: Marta Alemany, Ona Batlle, Laia Aleixandrí, Nadia Dopico, Paula Fernández (Berta Bou, 70'), Sofía Alejandra Hernández, María González, Lara Palomino (Ainoa Albaladejo, 76'), Aitana Bonmatí, Carla Armengol (Irina Uribe, 75') i Sara Ismael (Alba Arboix, 67').

Illes Balears: Yanira Ortigosa, Margarita Peña, Ruth Álvarez, Patrícia Trave (Rebeca Escalas, 58'), Núria Soler (Yamila M. Mendoza, 46'), Patrícia Guijarro, Rebeca Delgado, Rocío García (Zaida Alfaya, 58'), Diana Cabezuelo, Gema Arrabal (Marina Cerezo, 75') i Iria Grace Omoigui.

Gols: ­1 – 0 Carla Armengol (12'), 2 – 0 Sara Ismael (25')

Conjunt Arbitral:

Àrbitre: Xavier Bertomeu Garcia

Assistents: Andrea Rius Antiga i Eva Domínguez Hervella

4t àrbitre: Juan C. Blasco Pastor

Crònica:

La Selecció Catalana sub 16 femenina s'ha classificat per la fase final del Campionat d'Espanya després de vèncer per 2 a 0 a la selecció de les Illes Balears.

El partit ha estat dominat per la Selecció Catalana, que ha disposat de més oportunitats davant la porteria rival. Durant els primers minuts, Catalunya ha amenaçat les balears amb dos xuts entre els tres pals i, al minut 12, ha obert el marcador amb un gol de Carla Armengol. La jugadora blaugrana ha marcat després d'avançar-se a la defensa de les illes i batre a la portera rival.

La Selecció de les Illes Balears ha intentat igualar el marcador, sense èxit, en un parell d'ocasions. Una d'elles amb un remat a la sortida d'un córner que Marta Alemany no ha tingut problemes per aturar.

Al minut 25 de la primera part part, Catalunya ha fet una jugada de combinació que ha acabat amb una assistència de Sofia a Sara Ismael, que ha marcat el 2 a 0 definitiu del partit.

A la represa, el partit ha continuat amb el domini i la possessió de la pilota per part de Catalunya, però sense encert a porteria. Les Illes Balears han tingut un parell d'ocasions però no han fet patir el combinat català.

Amb aquesta victòria, la Selecció dirigida per Natàlia Arroyo s'ha classificat per disputar la fase final del Campionat d'Espanya sub 16 femení.