Composició del número de grups i equips del Pla de Competició de l’LCFS
FS Notícies | 10/06/2020
L’LCFS publica el nombre de grups i el llistat d’equips que integraran cada categoria i divisió de futbol sala de cara a l’obertura d’inscripcions dels equips per a la propera temporada 2020-2021.
Composició del número de grups i equips del Pla de Competició de l’LCFS

El passat 28 de maig de 2020 la Lliga Catalana de Futbol Sala va publicar els efectes classificatoris, la resolució de classificacions i d’ascensos, així com la cobertura de vacants actualitzada fins al moment.

Posteriorment, es van donar a conèixer les classificacions finals del futbol sala català de la temporada 2019-2020 pel seu tancament. Unes classificacions de la competició que han comptat amb els resultats obtinguts pels equips fins al moment en què es va produir l’aturada a causa de l’alarma sanitària, a dia de 13 de març de 2020.

Així doncs, l’LCFS aplicant els ascensos establerts a la circular 31 de l’FCF, a la categoria Sènior masculí, en les divisions Divisió d’Honor i 1a divisió; i en la categoria Sènior femení, en Divisió d’Honor, l’objectiu és que les agrupacions es composin per 16 equips. La resta de divisions de les categories Sènior l’objectiu és que les agrupacions es composin per 14 equips.

CATEGORIA DIVISIÓ AGRUPACIONS
Sènior masculí Divisió d'Honor i 1a divisió 16 equips
Sènior femení Divisió d'Honor 16 equips
Sènior masculí 2a i 3a divisió 14 equips
Sènior femení 1a divisió i 2a divisió 14 equips

En les categories de Base masculí: Juvenil i Cadet; en Base femení: Juvenil i en Base mixte: Infantil i Aleví,  l’objectiu és que les agrupacions es composin per 14 equips.

Pel què fa a les categories de Base mixte: Benjamí i Prebenjamí, l’objectiu és que les agrupacions es composin per 6 equips, en format de dues competicions durant el transcurs de la temporada.

I, en les categories de Base mixte: Minibenjamí, Miniprebenjamí i Promeses, així com en les categories de Base femení: Cadet, Infantil i Aleví, s’adequaran les agrupacions segons les inscripcions rebudes.

CATEGORIA AGRUPACIONS
Juvenil masculí 14 equips
Juvenil femení
Cadet masculí
Infantil mixte
Aleví mixte
Benjamí  mixte 6 equips
Prebenjamí mixte
Minibenjamí mixte Segons inscripcions
Miniprebenjamí mixte
Promeses mixte
Cadet femení
Infantil femení
Aleví femení

Aquests objectius marcats en el que respecte al número d’equips que integraran les agrupacions, segons la categoria, podran adequar-se a les necessitats dels grups de les delegacions de Girona, Lleida i Tarragona i Terres de l’Ebre.

En aplicació dels punts novè, desè i onzè de la circular 31 de l’FCF, on s’especifiquen els efectes classificatoris de les diferents categories de futbol sala, l’LCFS fa públics els llistats d’equips per categoria i divisió amb l’especificació dels equips que ascendeixen de categoria, els ascensos compensats per cobrir els grups en funció dels objectius marcats anteriorment i els equips que assumeixen la permanència.

Per tant, els clubs poden consultar, per categories i divisions, on hauran de realitzar les inscripcions dels equips, segons la classificació final de la temporada 2019-2020:

CATEGORIES
SÈNIOR MASCULÍ
SÈNIOR FEMENÍ
JUVENIL MASCULÍ
JUVENIL FEMENÍ
CADET MASCULÍ
CADET FEMENÍ
INFANTIL MIXTE
INFANTIL FEMENÍ
ALEVÍ MIXTE
ALEVÍ FEMENÍ
BENJAMÍ MIXTE
MINIBENJAMÍ MIXTE
PREBENJAMÍ MIXTE
MINIPREBENJAMÍ MIXTE
PROMESES MIXTE

Amb aquesta informació, l’LCFS ho té tot a punt per obrir, en els propers dies, el període d’inscripcions per a la propera temporada 2020-2021.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.