Comunicat oficial
Notícies Generals | 03/02/2020
Arxivada la investigació de la Fiscalia sobre les actes notarials de les Assemblees de 2014 i 2015.
Comunicat oficial

La Federació Catalana de Futbol ha conegut aquest dilluns que la Fiscalia ha decidit arxivar la investigació sobre la validesa de les actes notarials de les Assemblees Generals Ordinàries de 2014 i 2015, que va publicar un mitjà de comunicació l’any 2016, de manera interessada. Avui ha quedat desmentida aquesta suposada mala praxi, en no apreciar-se indicis de cap tipus de delicte.

Aquesta és la segona vegada en un termini de quinze dies que les autoritats competents arxiven una informació esbiaixada, que tenia com a objectiu de desprestigiar la feina que duu a terme la Federació Catalana de Futbol i la seva Junta Directiva.

Arxivada també la “denúncia anònima” de Gavà

El passat 13 de gener, la Federació Catalana de Futbol també va tenir coneixement que el jutjat número 2 de Gavà també va arxivar, per no apreciar cap tipus de delicte, una denúncia anònima que va rebre del president del CF Gavà, Iván Carrillo.

El Sr. Carrillo no només va enviar aquesta “denúncia anònima” als clubs catalans, plena de falsedats i dades personals —qüestió per la qual l’FCF ja ha interposat una querella criminal —, sinó que, durant la roda de premsa que va oferir el passat dijous 16 de gener, va voler emparar-se en aquesta investigació de la policia judicial, avui arxivada, per continuar amb la seva campanya de calúmnies.

Satisfacció a l’FCF

La Federació Catalana de Futbol vol expressar i demana que els mitjans de comunicació puguin fer-se ressò d’aquesta novetat, per tal de restablir el seu bon nom i l’honorabilitat de directius, professionals i col·laboradors de l’entitat.

Així mateix, l’FCF, com a pionera de les federacions esportives del país, reitera el seu compromís  amb la bona governança, la transparència i l’estricte compliment de la legalitat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.