Conclou el segon i últim torn del Curs d’Àrbitres de Futbol Sala amb l’examen online
FS Notícies | 02/08/2018
Un total de 50 alumnes han finalitzat el segon i darrer torn del Curs d’Àrbitres i Cronometradors de Futbol Sala amb la novetat de l’ús de les noves tecnologies a l’examen final.
Conclou el segon i últim torn del Curs d’Àrbitres de Futbol Sala amb l’examen online

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha posat el punt i final al Curs d’Àrbitres i Cronometradors de Futbol Sala amb la celebració del segon torn, on han participat una cinquantena d’alumnes en un format intensiu. Aquest curs és la formació inicial que han de realitzar i superar totes aquelles persones interessades a incorporar-se com a nous àrbitres i cronometradors per a la temporada 2018-2019. El curs consta de  6 classes teòriques, que repassen el reglament, una sessió pràctica a la pista i l’examen final de curs. Cal destacar que tots els aspirants a superar la formació han de superar una entrevista prèvia abans de començar el curs.

El segon torn del curs s’ha portat a terme a les delegacions de la Federació Catalana de Futbol de Barcelona, Cornellà i Manresa. Tal com va succeir en el primer torn, que va tenir lloc del 2 al 12 de juliol, també s’ha incorporat com a novetat l’ús de les noves tecnologies per fer l’examen online. Una prova pilot que s’ha realitzat amb èxit a les delegacions de Mataró i Barcelona.

D’aquesta manera, els alumnes van realitzar l’examen amb un dispositiu electrònic, com pot ser un ordinador, una tauleta, o bé, un telèfon  mòbil, que va permetre recollir les dades de manera ràpida i centralitzada, amb prestacions com l’auto correcció i la recepció de les preguntes per part dels alumnes de manera aleatòria, aconseguint optimitzar recursos humans, horari i disponibilitat d’aula. Un examen online que, una vegada realitzada la prova pilot, s’anirà incorporant progressivament als cursos convocats pel CTAFS.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.