Continuïtat en el projecte de les Seleccions Catalanes de Futbol Sala
FS Notícies | 28/08/2018
El projecte de l’Àrea Esportiva de les Seleccions Catalanes de Futbol Sala continua amb la seva línia de treball ja marcada, amb molts objectius de cara a la present temporada 2018-2019.
Continuïtat en el projecte de les Seleccions Catalanes de Futbol Sala

L’Àrea Esportiva de les Seleccions Catalanes de Futbol Sala engega la temporada reunint, a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, els cossos tècnics que dirigiran a les onze categories que formen les Seleccions Catalanes de Futbol Sala.

El director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle, i el secretari tècnic de les Seleccions, Jordi Gay, han estat els encarregats de pilotar aquesta primera presa de contacte amb els seleccionadors que dirigiran les categories participants en els Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala i que, per tant, tenen una planificació d’entrenaments i partits amistosos previs a la celebració del campionat.

Així doncs, de cara a la temporada 2018-2019 s’han redistribuïts els tècnics que dirigiran les diferents categories, quedant de la següent manera:

SELECCIONS CATALANES DE FUTBOL SALA
CATEGORIA SELECCIONADOR 2n SELECCIONADOR/A DELEGAT/DA
SUB 19 Jorge Vargas Ruben González Horacio Álvarez
SUB 16 Ruben González Jorge Vargas Horacio Álvarez
INFANTIL Gerard Pusó Ivan Calle Jesús Manchado
ALEVÍ Gerard Pusó Ivan Calle Jesús Manchado
BENJAMÍ Jordi Barrero Gerard Pusó Ivan Calle
PREBENJAMÍ Pendent Pendent Pendent
SUB 20 FEMENÍ Jordi Gay Juani Mora Teresa Miralpeix
SUB 17 FEMENÍ Jordi Barrero Juani Mora Teresa Miralpeix
INFANTIL FEMENÍ Jordi Barrero Jordi Gay Pendent
ALEVÍ FEMENÍ Pendent Pendent Pendent

Al llarg de la reunió s’han definit diferents aspectes del treball a desenvolupar i s’ha presentat la planificació d’entrenaments, per categories, de les Seleccions Catalanes que, enguany, disposaran de dues instal·lacions com a centres de tecnificació de la Lliga Catalana de Futbol Sala: el Pavelló Municipal Xavier Ballber, de Cervelló, i el Pavelló Nou de Martorell.

Unes planificacions d'entrenament on, a part de les categories mencionades, també s'han programats entrenaments per les categories de promoció, corresponents a la Prebenjamí i Aleví femení.

A més, també s’han donat a conèixer les dates dels Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala, per categories i fases:

CAMPIONATS D'ESPANYA DE SELECCIONS TERRITORIALS DE FUTBOL SALA
CATEGORIA FASE DATES
SUB 20 FEMENÍ Fase prèvia Del 3 al 5 de gener de 2019
Fase final 9 i 10 de febrer de 2019
SUB 17 FEMENÍ Fase prèvia Del 3 al 5 de gener de 2019
Fase final 9 i 10 de febrer de 2019
INFANTIL FEMENÍ Fase única Del 29 al 31 de març de 2019
SUB 19  Fase prèvia Del 25 al 27 de gener de 2019
Fase final 16 i 17 de febrer de 2019
SUB 16 Fase prèvia Del 25 al 27 de gener de 2019
Fase final 16 i 17 de febrer de 2019
INFANTIL Fase única Del 28 al 31 de març de 2019
ALEVÍ Fase única De l'11 al 14 d'abril de 2019
BENJAMÍ Fase única Del 25 al 28 d'abril de 2019

Dins de les propostes de millora s’està estudiant la possibilitat de realitzar un campus femení i masculí de Futbol Sala de cara a l’estiu de 2019.

En un moment de la reunió, el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha volgut saludar els membres de l'Àrea Esportiva de les Seleccions Catalanes de Futbol Sala i els ha encoratjat a continuar treballant en la mateixa línia que fins ara per aconseguir nous èxits esportius.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.