Convivències de les seleccions catalanes de futbol sala
FS Notícies | 23/12/2016
Les seleccions catalanes de futbol sala sub 17 i sub 21 femenines i sub 16 i sub 19 masculines han realitzat les jornades de convivències prèvies a les fases dels Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques.
Convivències de les seleccions catalanes de futbol sala

Les seleccions catalanes sub 17 i sub 21 femenina i sub 16 i sub 19 masculina han realitzat, el 22 i 23 de desembre de 2016, les jornades de convivències prèvies a les fases dels Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de Futbol Sala.

Les jornades de convivència només es realitzen amb les seleccions amb llista tancada de 12 jugadors/es, els quals disputaran la fase prèvia, fase final o fase única del Campionat d’Espanya de Futbol Sala.

Les jornades de convivència es van desenvolupar en els pavellons de Puig-reig, Berga i Gironella amb la finalitat de realitzar una jornada de convivència amb treball intensiu de situacions de joc i preparació complementària.

Les sessions d’entrenament es van iniciar el dijous a la tarda al pavelló de Puig-Reig amb una sessió d’entrenament pel desenvolupament de l’estratègia d’accions a pilota aturada.

A la nit, s’ha procedit a realitzar una sessió psicològica per inculcar els valors i comportaments dels jugadors, incidint en les noves tecnologies i xarxes socials.

El divendres al matí, per aprofitar l’estància, les dues seleccions masculines han treballat al pavelló de Berga i les dues seleccions femenines al de Gironella, realitzant sessions d’entrenament encarades al treball de situacions especials en inferioritat i superioritat numèrica (5vs4 i 4vs3). També s'ha aprofitat per treballar específicament amb els porters.

Al migdia, les seleccions han treballat sobre la pissarra amb la visualització de vídeos técnico-tàctics pel desenvolupament i millora de l’idea de joc.

A la tarda, al Pavelló de Puig-Reig s'han desenvolupat les sessions encarades a treballar les situacions de joc real amb correccions en defensa i en atac.

Amb 3 sessions d'entrenaments, el treball de visualització de vídeos i la ponència psicològica, s’han donat per finalitzades les jornades de convivència amb valoracions molt positives per part dels jugadors i els cossos tècnics.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.