Convocada la jornada de recuperació pel Curs de Monitor de Futbol Sala
FS Notícies | 10/08/2018
El proper dissabte 8 de setembre queda convocada la jornada de recuperació de les assignatures pendents per a tots els alumnes del Curs de Monitor de Futbol Sala.
Convocada la jornada de recuperació pel Curs de Monitor de Futbol Sala

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha convocat una jornada de recuperació pel Curs de Monitor de Futbol Sala, per a tots aquells alumnes que tinguin alguna assignatura pendent, de cara al proper dissabte 8 de setembre, de 9.00 a 14.00 hores, a l’aula de formació de la Federació Catalana de Futbol (C/ Sicília, 93-97.Entresòl. 08013 Barcelona).

A través de les claus d’accés a la intranet federativa, l’alumne de l’Escola d’Entrenadors pot consultar quines són les assignatures que ha de recuperar.

En aquesta jornada de recuperació, només es realitzaran els exàmens, i és imprescindible presentar el DNI.

En aquesta mateixa convocatòria s’examinaran, també, els alumnes amb assignatures avaluades com a NA (No Aptes) dels Cursos Bàsic, Avançat i Professional d’Entrenador de Futbol Sala, que s’han desenvolupat durant la temporada passada.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.