Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers. En continuar, entenem que dónes el teu consentiment a la nostra política de cookies.

Notícies

Escola d'Entrenadors | 01/08/2017
Convocatòria de la jornada de recuperació de l'Escola d'Entrenadors de Futbol Sala
El proper dissabte 30 de setembre es durà a terme la jornada de recuperació de l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala, destinada a tots els alumnes que tinguin alguna assignatura pendent del Curs de Monitor de Futbol Sala.
Convocatòria de la jornada de recuperació de l'Escola d'Entrenadors de Futbol Sala

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha convocat, per a tots els alumnes que tinguin alguna assignatura pendent del Curs de Monitor de Futbol Sala, una jornada de recuperació pel proper dissabte 30 de setembre de 2017de 9.00 a 14.00 hores, a l’aula de formació de la Federació Catalana de Futbol (C/ Sicília, 93-97, entresòl. 08013 Barcelona).

A través de les claus d’accés a la intranet federativa, l’alumne de l’Escola d’Entrenadors pot consultar quines són les assignatures que ha de recuperar.

En aquesta jornada de recuperació, només es realitzaran els exàmens, i és imprescindible presentar el DNI.

En aquesta mateixa convocatòria s’examinaran també els alumnes amb assignatures avaluades com NA (No Aptes) dels Cursos Bàsic i Avançat de Futbol Sala que s’han desenvolupat durant aquesta temporada un cop s’acabin de tancar les actes dels cursos durant aquest pròxim mes d’agost.