Convocatòria de nous Cursos de Monitor Sala i Coordinador Sala
Tres cursos de Monitor de Futbol Sala i dos cursos de Coordinador de Futbol Sala és la nova oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors i el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala.
Convocatòria de nous Cursos de Monitor Sala i Coordinador Sala

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala i el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ofereixen tres nous Cursos de Monitor de Futbol Sala i dos nous Cursos de Coordinador de Futbol Sala. Uns cursos que comencen entre el mes de gener, febrer i abril.

CURSOS DE MONITOR DE FUTBOL SALA

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala convoca tres nous cursos de Monitor de Futbol Sala a diferents centres de formació d’arreu de Catalunya, amb l’objectiu de donar tota la informació bàsica d’iniciació de la formació de tècnics de futbol sala.

Del 12 de gener al 6 d’abril es durà a terme el curs de Monitor de Futbol Sala a les aules de formació de la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona. Les classes s’impartiran els divendres, de 18 a 22 hores.

Del 2 de febrer al 27 d’abril es convoca un curs de Monitor de Futbol Sala a la ciutat de Sabadell. Les classes s’impartiran els divendres, de 18 a 22 hores.

Del 16 de febrer a l’11 de maig es realitzarà un curs de Monitor de Futbol Sala a la capital del Maresme: Mataró. Les classes s’impartiran els divendres, de 17:30 a 21:30 hores.

A continuació es poden consultar les agendes dels nous cursos programats, on es detallen els horaris, les assignatures i l’adreça de la seu:

CURSOS DE MONITOR DE FUTBOL SALA
BARCELONA
SABADELL
MATARÓ

 

A més, es pot consultar tota la informació relacionada amb els Cursos de Monitor de Futbol Sala a través del següent enllaç.

CURSOS DE COORDINADOR DE FUTBOL SALA

El Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala organitza dos nous cursos federatius dedicats a la formació de la figura del Coordinador de Futbol Sala. L’objectiu és que l’alumne conegui les funcions que ha de desenvolupar un Coordinador de Futbol Sala.

Segons la disposició transitòria número 2 inclosa als Estatuts de l’FCF, serà obligatòria la figura del coordinador a tots els equips amb més de 5 equips la temporada 2018-2019.

Pel que fa referència a l’obligació de disposar de coordinador titulat i amb credencial federativa, que disposa la lletra l) de l’apartat de l’article 11è dels presents Estatuts, s’estableix el següent període transitori per a la seva plena aplicació: a) Temporada 2015/2016: Tindran l’obligació de disposar de coordinador els clubs que inscriguin en competició més de quinze equips. b) Temporada 2016/2017: Tindran l’obligació de disposar de coordinador els clubs que inscriguin en competició més de deu equips. 48 c) Temporada 2018/2019: Tindran l’obligació de disposar de coordinador els clubs que inscriguin en competició més de cinc equips”.

El dos cursos programats estan dividits geogràficament entre Barcelona i Lleida.

Del 16 de febrer al 2 de març es durà a terme el curs de Coordinador de Futbol Sala a la ciutat de Lleida. Les classes s’impartiran els divendres, de 18 a 22 hores.

Del 13 d’abril al 4 de maig es durà a terme el curs de Coordinador de Futbol Sala a les aules de formació de la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona. Les classes s’impartiran els divendres, de 18 a 22 hores.

A continuació es poden consultar les agendes dels nous cursos programats, on es detallen els horaris, les assignatures i l’adreça de la seu:

CURSOS DE COORDINADOR DE FUTBOL SALA
LLEIDA
BARCELONA

 

Es pot consultar tota la informació relacionada amb els Cursos de Coordinador de Futbol Sala a través del següent enllaç.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.