Convocatòria pel darrer Curs de Coordinador de Futbol Sala de la temporada
FS Notícies | 19/12/2018
Per la present temporada 2018-2019 el CTEFS organitza un sol Curs de Coordinador de Futbol Sala a Barcelona, programat durant el mes de gener de 2019.
Convocatòria pel darrer Curs de Coordinador de Futbol Sala de la temporada

El Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala organitza, per la present temporada 2018-2019, un únic Curs de Coordinador de Futbol Sala a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona.

Un curs federatiu dedicat a la formació del Coordinador de Futbol Sala, amb l’objectiu de que l’alumne conegui les funcions que ha de desenvolupar aquesta figura.

Recordem que, segons la disposició transitòria número 2 inclosa als Estatuts de l’FCF serà obligatòria la figura del coordinador a tots els equips amb més de 5 equips la temporada 2018-2019.

Pel que fa referència a l’obligació de disposar de coordinador titulat i amb credencial federativa, que disposa la lletra l) de l’apartat de l’article 11è dels presents Estatuts, s’estableix el següent període transitori per a la seva plena aplicació: a) Temporada 2015/2016: Tindran l’obligació de disposar de coordinador els clubs que inscriguin en competició més de quinze equips. b) Temporada 2016/2017: Tindran l’obligació de disposar de coordinador els clubs que inscriguin en competició més de deu equips. 48 c) Temporada 2018/2019: Tindran l’obligació de disposar de coordinador els clubs que inscriguin en competició més de cinc equips”.

De l’11 de gener a l’1 de febrer de 2019 es durà a terme el curs de Coordinador de Futbol Sala a les aules de formació de la seu central de la Federació Catalana de Futbol a Barcelona (C/ Sicília, 93-97. Entresòl. Barcelona). Les classes s’impartiran els divendres, de 18.00 a 22.00 hores.

A continuació es pot consultar l’agenda del nou curs programat, on es detallen els horaris, les assignatures i l’adreça de la seu:

CURS DE COORDINADOR DE FUTBOL SALA
BARCELONA

Es pot consultar tota la informació relacionada amb el Curs de Coordinador de Futbol Sala a través del següent enllaç.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.