Convocatòria per la jornada de repesca de les proves físiques dels àrbitres
FS Notícies | 06/10/2017
Aquest diumenge 8 d’octubre, el Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha convocat la jornada de repesca de les proves físiques del col·lectiu arbitral.
Convocatòria per la jornada de repesca  de les proves físiques dels àrbitres

Tots aquells àrbitres que no han superat les proves físiques en primera instància i els que no es van poder presentar a la primera convocatòria, un total de 120 àrbitres, estan convocats el proper diumenge dia 8 per dur a terme aquesta jornada de repesca.  L’activitat es desenvoluparà al Centre de Tecnificació de la LCFS de la població de Cervelló, en el Pavelló Municipal Xavier Ballver, distribuïts en 4 torns compresos entre les 15.00 i les 19.00 hores.


Aprofitant l'estada al centre de tecnificació, el CTAFS realitzarà, el mateix dia 8 d'octubre, una jornada de tecnificació arbitral dirigida als àrbitres de Segona "B" Nacional, Tercera Nacional i Divisió d'Honor Catalana. Aquesta tecnificació constarà de dues parts, la teòrica de 17.00 a 19.00 hores i la pràctica de 19.00 a 21.00 hores.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.