Darrers dies per inscriure’s al Desafiament de Porters de Lleida
FS Notícies | 19/02/2019
El període d’inscripcions per participar al Desafiament de Porters de Lleida de Futbol Sala s’amplia fins al proper dilluns 25 de febrer, incorporant les categories Cadet i Juvenil femenines, a part de la Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet.
Darrers dies per inscriure’s al Desafiament de Porters de Lleida

El Desafiament de Porters de Lleida de Futbol Sala està superant les expectatives inicials en quan a número d’inscripcions rebudes. Per aquest motiu, s’ha decidit allargar uns dies el període d’inscripció per aquest Desafiament, per tal de donar cabuda a tota la demanda actual de la zona lleidatana.

Aquesta demanda, en bona part, ve deguda al número de jugadores i/o porteres interessades en participar-hi. Per aquest motiu, s’han afegit les categories Cadet i Juvenil femenines a aquest Desafiament de Porters.

Així doncs, a continuació es detallen les categories participants al Desafiament de Porters de Lleida de Futbol Sala:

CATEGORIES PARTICIPANTS
Masculines BENJAMÍ, ALEVÍ, INFANTIL i CADET
Femenines CADET i JUVENIL (grup únic)

El període d’inscripcions pel Desafiament de Porters de Lleida de Futbol Sala queda obert fins el proper dilluns 25 de febrer de 2019.

Totes aquelles jugadores i/o porteres interessades en participar han de fer la seva inscripció inicial a la categoria  Cadet i, posteriorment, entraran dins el quadrant de la categoria Cadet o Juvenil femení.

Per fer la inscripció s’ha d’omplir un formulari i, posteriorment realitzar el pagament a través de desafiament@fcf.cat.

Recordem que les places són limitades a un màxim de 20 porters/es per categoria, els quals es van registrant a mesura que es vagi formalitzant la inscripció.

El preu de la inscripció és de 15€ per porter, on s’inclou una samarreta per cada participant, així com un trofeu als tres primers classificats de cada categoria.

La 2a edició del Desafiament de Porters de Futbol Sala està prevista pel proper diumenge 3 de març de 2019, de 9.00 a 13.45 hores, al Pavelló Municipal Inpacsa, de Balaguer (C/ Urgell, s/n. Balaguer).

Un Desafiament destinat a porters i porteres de les categories Benjamí, Aleví,  Infantil, Cadet, Cadet i Juvenil femení, amb llicència federativa, els quals s’enfrontaran entre ells/es, per categoria, en una pista de 10 metres defensant la seva porteria i intentant fer gol des de la seva àrea al porter/a contrari.

A través del següent díptic es pot consultar tota la informació sobre el Desafiament de Porters de Lleida de Futbol Sala, així com les seves corresponents regles de joc.

Un Desafiament que compta amb la col·laboració de l’Escola de Porters de Futbol Sala 12+1.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar a desafiament@fcf.cat o aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.