Debut solvent de Catalunya davant Castella La Manxa
La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala supera el combinat manxec per 7 a 1 en el seu primer partit a la Fase Única del Campionat d’Espanya a Galícia.

7 - 1
CASTELLA LA MANXA
Júlia Sanz, Helena Rodríguez, Sandra García, Emma Cardona, Aina Torrents, Ana Matito, Coral Amate, Laia Rojo, Teresa Orellana, Daniela Salvat, Kristine Claire i Clàudia Hernández.
Paula Rubio, Claudia Rodríguez, Breylina Alonzo, Lucía Pérez, Nadia Sánchez-Heredero, Beatriz Pérez, Rocío López, Alba Bezawit, Eva Palma, Elena García, María García i Elena de la Huz.
Kristine Claire (1-1, 3’); Emma Cardona (2-1, 5’); Daniela Salvat (3-1, 8’); Emma Cardona (4-1, 14’); Helena Rodríguez (5-1, 18’); Kristine Claire (6-1, 21’); Daniela Salvat (7-1, 32’).

Elena García (0-1, 1’).
Elena Rodríguez (11').

Espectadors: 100 persones, aproximadament.

La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala ha doblegat amb autoritat Castella La Manxa per 7 a 1 en el seu debut a la Fase Única del Campionat d’Espanya, que s’està celebrant a La Corunya. Les de Jordi Barrero han sabut reaccionar a temps per capgirar un matiner gol en contra i han assolit una treballada victòria. Catalunya jugarà demà, 26 de maig, contra Andalusia a les 10.00 hores el seu segon i darrer encontre a la fase de grups.

En la primera jugada del partit, Castella La Manxa ha inaugurat el marcador amb un potent xut d’Elena García. Tot i el cop, la Selecció ha començat a imposar el seu estil de joc amb el transcurs dels minuts, combinant amb paciència i fent circular la pilota amb criteri i rapidesa. D’aquesta manera, només dos minuts més tard, Kristine Claire ha empatat el xoc en aprofitar un mal refús de la portera rival en un tir de Daniela Salvat. A continuació, Emma Cardona, amb un xut ras des de la frontal de l’àrea, ha culminat amb èxit una jugada d’estratègia per capgirar el marcador.

La superiotat de la Catalana a la pista ha suposat un nou gol al minut 8, quan Daniela Salvat ha marcat el 3 a 1 amb un xut sec i ras en un llançament de falta directa. Fruit de la insistència de la Selecció, Emma Cardona ha anotat el segon gol del seu compte particular en materialitzar al primer toc una genial assistència de Teresa Orellana. Quan faltaven dos minuts per al descans, Helena Rodríguez, lliure de marca a l’interior de l’àrea, ha aprofitat una mil·limètrica passada de Sandra García per enviar la pilota al fons de la xarxa.

El guió de l’encontre no ha canviat a la represa. Només començar la segona part, Kristine Claire ha marcat un doblet després de superar dues defensores i regatejar-se la portera rival. Gran gol en una extraordinària acció individual. Per la seva part, Castella La Manxa ha tingut la segona diana a les botes d’Alba Bezawit, però el seu xut s’ha estavellat al pal. En la següent jugada, Daniela Salvat ha anotat el definitiu 7 a 1 amb un fantàstic xut que ha entrat per l’escaire, lluny de l’abast de la portera manxega. Després d’aconseguir aquest treballat triomf, Catalunya s’enfrontarà demà, 26 de maig, a Andalusia a les 10.00 hores. El duel es podrà seguir en directe via streaming a fcf.cat.

Al partit ha estat present el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, José Miguel Calle.