Definit el pla de competició dels Campionats de Catalunya de Futbol Platja
F. Platja | 13/06/2019
Obertes les inscripcions per a la competició, que tindrà lloc a Torredembarra els dies 6 i 7 de juliol, i 13 i 14 del mateix mes, en les categories Sènior masculí i femení, Juvenil i Cadet.
Definit el pla de competició dels Campionats de Catalunya de Futbol Platja

La Federació Catalana de Futbol ha definit el pla de competició dels Campionats de Catalunya de Futbol Platja 2019. Les inscripcions ja es troben obertes per participar en la competició, que tindrà lloc a la platja de La Paella de Torredembarra, els caps de setmana del 6 i 7 de juliol i del 13 i 14 del mateix mes, en les categories Sènior masculí, Sènior femení Juvenil masculí i Cadet masculí. A més, també hi haurà les categories de promoció Infantil i Aleví.

 

Dues categories per cap de setmana

Es disputaran dues categories per cap de setmana, amb la celebració de la fase de grups, les semifinals i la final. El calendari de la competició serà el següent:

 

DATA FASE
6 i 7 de juliol de 2019 Sènior masculí i Cadet masculí
13 i 14 de juliol Sènior femení i Juvenil masculí

 

Al seu torn, el cap de setmana del 6 i 7 de juliol també es jugarà la categoria de promoció Aleví, mentre que els dies 13 i 14 tindrà lloc la categoria de promoció Infantil.

Inscripcions obertes a tots els clubs

Les inscripcions en els Campionats de Catalunya de Futbol Platja estan obertes a tots els clubs de l’FCF, perquè hi puguin participar els conjunts interessats. Per formalitzar la inscripció de l’equip, cal fer-la a través de la Intranet federativa de cada club.

 

INSTRUCCIONS PER INSCRIPCIONS

 

Els requisits de participació

Per prendre part en els Campionats de Catalunya de Futbol Platja, els equips participants s’han de trobar inscrits a la Federació Catalana de Futbol.

 

Al seu torn, pel que respecta als jugadors, han de tenir llicència federativa activa, així com la Mutualitat de la temporada 2018/2019 pagada. En els casos on el futbolista vulgui participar en la competició amb un altre equip, necessitarà autorització del seu club de procedència.

 

En cas de tenir qualsevol dubte o qüestió a l’hora de gestionar la inscripció, el club pot posar-se en contacte amb el Departament de Futbol Platja de l’FCF, dirigint un correu electrònic a l’adreça fplatja@fcf.cat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.