Derbi femení entre el CE Sant Gabriel i el FC Barcelona
Notícies Generals | 28/01/2013
El matí de diumenge estava marcat a l'agenda dels amants del futbol femení. A l'estadi José Luis Ruiz Casado es jugava el derbi català de la Primera Divisió Femenina entre el Sant Gabriel i el Barça

El partit va ser un exemple de joc tàctic i de posició al camp per ambdues parts. Tot i les arribades d'una i altra banda, es va arribar al descans amb empat a zero al marcador.

La segona part va començar amb un domini local i amb dos bones oportunitats de Baudet i de Marta Villagrasa. Varen ser, però, les blaugranes qui es van avançar al marcador gràcies a una falta lateral llançada per Vicky que Maria Estella va introduir a la seva propia porteria al intentar refusar la pilota.
Ja desprès, un gran gol col.lectiu d'Alexia va suposar el 0 a 2 que va sentenciar el partit.