Designats els àrbitres de les finals de la Copa Catalunya Absoluta i del Campionat de Catalunya Amateur
Comitè Àrbitres | 31/05/2018
El Comitè Tècnic d'Àrbitres de l’FCF ja ha fet oficial els conjunts arbitrals que xiularan les finals d’ambdues competicions el dissabte 2 de juny a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà.
Designats els àrbitres de les finals de la Copa Catalunya Absoluta i del Campionat de Catalunya Amateur
Albert Avalos Martos

La 29a edició de la Copa Catalunya Absoluta entre la Unió Atlètica d'Horta i la UE Cornellà, que se celebrarà el dissabte 2 de juny a les 20.00 hores a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà, comptarà amb tres àrbitres de Segona Divisió ‘B’ i un de Tercera Divisió Nacional. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol ha designat per aquest partit el quartet integrat per l’àrbitre Albert Avalos Martos, assistit per Sergi Pont Portell i Albert Riubrugent Expósito, i Oriol Jarit Mesa com a 4t àrbitre.

Ávalos Martos, de la delegació de l’Anoia, té 32 anys i xiula a la Segona Divisió ‘B’. Per la seva banda, Font Portell, pertanyent a la delegació de Girona, als seus 30 anys és àrbitre assistent de Segona Divisió ‘B’. Al seu torn, Riubrugent Expósito té 28 anys, forma part de la delegació del Barcelonès i és àrbitre assistent de Segona Divisió ‘B’. Pel que fa al quart àrbitre, Jarit Mesa, té 22 anys, pertany a la delegació de Girona i xiula a la Tercera Divisió Nacional.

Sergi Font Portell

Respecte a la final del Campionat de Catalunya Amateur entre el CP San Cristóbal i la Fundació Esportiva Grama, que tindrà lloc el dissabte 2 de juny a les 17.00 hores també a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà, comptarà amb quatre àrbitres de Primera Catalana. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol ha designat per aquest duel el quartet integrat per l’àrbitre German Carrasco Baca, assistit per Daniel Lucas Gómez i Conrad Zaragoza González, i Jesús Martínez Navarro com a 4t àrbitre.

Carrasco Baca, de la delegació del Baix Llobregat, té 22 anys i xiula a Primera Catalana. Per la seva part, Lucas Gómez, pertanyent a la delegació del Baix Llobregat, als seus 21 anys és àrbitre assistent de Primera Catalana. Al seu torn, Zaragoza González té 21 anys, forma part de la delegació del Baix Llobregat i és àrbitre assistent de Primera Catalana. Pel que fa al 4t àrbitre, Martínez Navarro, de 35 anys i de la delegació del Baix Llobregat, també és àrbitre de Primera Catalana.

Estadi Municipal La Bòbila de Gavà

L’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà serà la seu de les finals d’ambdues competicions. Es tracta d’un estadi de gespa natural, inaugurat el 1995 i que té unes dimensions de 93x59 metres. L’entrada al recinte serà completament gratuïta. Per arribar al camp es pot agafar la C-32 fins a la sortida 48.

L'Estadi Municipal La Bòbila de Gavà va acollir l'agost del 2017 la Fase Final de la Copa Catalunya Femenina

D'altra banda, cal recordar que la final de la Copa Catalunya Absoluta es podrà veure a les 21.30 hores a Esport3, mentre que la final del Campionat de Catalunya Amateur serà emesa en diferit el diumenge 3 de juny a les 11.15 hores.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.