Diversitat formativa al Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala que obre inscripcions
Comitè Entrenadors | 24/04/2019
El proper 15 i 16 de juny es celebrarà una nova edició del Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala, a Martorell, amb sis ponents de diferents àmbits del futbol sala, pel qual resta obert el termini d’inscripcions.
Diversitat formativa al Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala que obre inscripcions

Una de les cites més esperades pels tècnics i amants del futbol sala és el Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala, el qual organitza el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala, juntament amb la Lliga Catalana de Futbol Sala, de forma anual.

Una nova edició s’engega de cara al proper mes de juny, continuant amb el format de les temporades anteriors, realitzant-se en dos dies amb ponències teòriques i pràctiques de mans de ponents de primera línia dins del món del futbol sala.

El Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala 2019 es celebrarà els propers dissabte 15 i dissabte 16 de juny de 2019 a Martorell. Les ponències es duran a terme a l’Auditori del Centre Cultural (Plaça de les Cultures, s/n. Martorell) i les ponències pràctiques, al Pavelló Esportiu Municipal de Martorell (Av. Fèlix Duran i Canyameres, 1. Martorell).

Un total de sis ponents procedents de diferents àmbits professionals vinculats amb el futbol sala seran els encarregats d’aportar informació molt útil a tots els assistents a aquest Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala. Des de tècnics de 1a Divisió Nacional de Futbol Sala, passant per un preparador físic, un psicòleg esportiu, una nutricionista esportiva i arribant al Seleccionador nacional absolut de futbol sala.

Un gran ventall d’especialitzacions que serviran per aportar la seva experiència en l’elit del futbol sala, tant en formació teòrica com pràctica, que els serà de gran utilitat per tots aquells que es dediquen a aquest esport o que en volen aprendre de mà dels professionals.

Els dos tècnics, Imanol Arregui, de l’Osasuna Magna i Juanlu Alonso, del Rehabmedic Peñíscola, així com el Seleccionador nacional absolut, Fede Vidal, desenvoluparan una part teòrica en la que exposaran els conceptes a tractar a la seva ponència i, posteriorment, traslladaran aquesta teoria a la pràctica, a peu de pista.

Pel què fa a la resta de ponents, el Pep Marí, psicòleg esportiu; el Daniel Martínez, preparador físic de l’Industrias Santa Coloma i la Mireia Porta, nutricionista del FC Barcelona, proporcionaran una informació teòrica molt especialitzada sobre cada una de les seves branques professionals.

D’aquesta manera, es pretén oferir una formació específica als entrenadors de futbol sala perquè puguin ampliar coneixements a través de l’experència de professionals que viuen aquest esport al màxim nivell.

El preu de la inscripció per al Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala és el següent:

PREU INSCRIPCIÓ CLÍNIC ENTRENADORS FUTBOL SALA
Afiliats al CTE i alumnes Escola Entrenadors 40€
No afiliats al CTE i públic general 70€

Les inscripcions per aquest Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala ja estan obertes fins el proper divendres 7 de juny de 2019, o fins a completar les 100 places.

Per realitzar la inscripció s’ha d’omplir el formulari i, posteriorment, realitzar el pagament a través de fcf.cat/clinic-entrenadors-fsUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.